Beskid Niski (Bączal Dolny) 6-8 sierpień 2010
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Agnieszka Pasek
Ja też niedawno wróciłem do domu, było prosto mówiąc ZAJEBIŚCIE.
Dużo fajnych ludzi, można sobie było pokuc, pogadac, bardzo dużo się nauczyc (szczególnie Trollsky przekazywał bardzo dużo wiedzy, za co mu chwała!).
Nikiel bardzo się postarał, żeby wszystko poszło tak jak trzeba, cała jego rodzina nam pomagała, niczego nie brakowało. Po prostu świetnie.
PS. Trollu, damast wyszedł świetnie, szczególnie wzorek jest fajny, Wszebąd zrobił kilka fotek wytrawionej stali, teraz wygląda inaczej, ostrze jest wyciągnięte bardziej, bo jednak ten damast miękki był, i została cienka warstwa, więc po zeszlifowaniu zostałoby mało damastu na okładzinach.
Dużo fajnych ludzi, można sobie było pokuc, pogadac, bardzo dużo się nauczyc (szczególnie Trollsky przekazywał bardzo dużo wiedzy, za co mu chwała!).
Nikiel bardzo się postarał, żeby wszystko poszło tak jak trzeba, cała jego rodzina nam pomagała, niczego nie brakowało. Po prostu świetnie.
PS. Trollu, damast wyszedł świetnie, szczególnie wzorek jest fajny, Wszebąd zrobił kilka fotek wytrawionej stali, teraz wygląda inaczej, ostrze jest wyciągnięte bardziej, bo jednak ten damast miękki był, i została cienka warstwa, więc po zeszlifowaniu zostałoby mało damastu na okładzinach.
- Agnieszka Pasek
Potwierdzam impreza była naprawdę świetna, iście rodzinna wręcz atmosfera (moja Ania stwierdziła, że to niesamowite zważywszy na to, że większość ludzi widziało się pierwszy raz).
Oczywiście zawdzięczamy to Niklowi i jego rodzinie, którzy czuwali by niczego nam nie zabrakło za co serdeczne podziękowania.
Ogromne dzięki wszystkim - za klimat, naukę i dobrą zabawę ........
... (tylu wspaniałych ludzi w jednym miejscu, rozgrzane paleniska i grające kowadła - bezcenne ...... lelum polelum) ;-) :-D :-D
Oczywiście zawdzięczamy to Niklowi i jego rodzinie, którzy czuwali by niczego nam nie zabrakło za co serdeczne podziękowania.
Ogromne dzięki wszystkim - za klimat, naukę i dobrą zabawę ........
... (tylu wspaniałych ludzi w jednym miejscu, rozgrzane paleniska i grające kowadła - bezcenne ...... lelum polelum) ;-) :-D :-D
- marcinello
- Kontakt:
ja również dziękuje wszystkim za bardzo udana imprezę , zwłaszcza Niklowi , Igorowi i ich rodzinom za zorganizowanie tego wszystkiego, Nomadowi za ogromną pomoc w zgrzewaniu pakietu , damastu na nożu faktycznie malo zostało ale może uda sie coś z tego zrobić , wzorek wyszedł fajowy .
Mam nadzieje ze uda sie powtórzyć takie spotkanie :-)
Mam nadzieje ze uda sie powtórzyć takie spotkanie :-)
Stal musi wiedzieć ze jesteś jej panem 
Serdeczne podziękowanie dla organizatorów i chłopaków za wspaniałą imprezę, w linku kilka fotek z tego spotkania
http://picasaweb.google.pl/mumek18/Wars ... jCqdu1_QE#
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz