Balustrada winogrono opis A-Z
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
dambas jak dla mnie rewelacja , rozumiem że to była twoja pierwsza winogrona :-D ,
poniżej zdjęcie mojej pierwszej winogrony i łączenie kulek za pomocą nita , od dołu łebek , a u góry trzonek nita zaspawany w zarobionym otworze i wyszlifowany aby nie sterczał na poręczy
jeszcze raz gratulacje
Ps dzięki za reklamę żywicy
poniżej zdjęcie mojej pierwszej winogrony i łączenie kulek za pomocą nita , od dołu łebek , a u góry trzonek nita zaspawany w zarobionym otworze i wyszlifowany aby nie sterczał na poręczy
jeszcze raz gratulacje
Ps dzięki za reklamę żywicy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja pierdykam dobre te wasze balustradki chłopaki!!!! Te kulki obiecuje poprawie nastepnym razem;)
Mam dylemat bo klient chce mieć balustrade i jest kilka skrętów i nie może być kątowych załamań tylko półokragłe (poręcz). Jak to spasować, mam jechac do klienta z butlami tlen propan? bo na zimno chyba sie nie da??
Mam dylemat bo klient chce mieć balustrade i jest kilka skrętów i nie może być kątowych załamań tylko półokragłe (poręcz). Jak to spasować, mam jechac do klienta z butlami tlen propan? bo na zimno chyba sie nie da??
Mogę powiedzieć jak ja to robię. Przygotowania robię w kuźni: robię do szablonu zrobionego u klienta zakręt najlepiej z dwóch połówek a potem już tylko doformowanie na miejscu na balustradzie. Ciężko wyrobić w kuźni cały zakręt chyba że zrobisz sobie idealny model schodów w skali 1:1. Może ktoś sprzeda lepszy patent też jestem zainteresowany:).