Ustka 2011
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Ja poproszę w pokoju z łazieneczkąGrzegorz K. pisze:Dajcie mi proszę max do 20.06 znać kto reflektuje korzystanie z wyżywienia w ośrodku (jakieś 17 PLN dodatkowo płatne na miejscu) - 2 posiłki dziennie, kuchnia raczej w typie swojsko domowym.
Mamy do dyspozycji 2 pokoje po 5 osób. Jak mówiłem karimata na podłodze się zmieści. Jeden pokój jest z łazienką (zdaje się prysznic i kibelek) drugi nie ma łazienki ale jest dostępna umywalnia na korytarzu. W pokojach jest telewizja więc jak komuś znudzi się kucie to sobie bajki będzie mógł pooglądać
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
najfajniej by było sobie indywidualnie zrobić koszulki.małe logo forum i własne logo:) to oczywiście na przyszłość
a te koszulki klasa, ale to wiadomo było, że jak vicePrezes coś robi to nie ma bata:)
a te koszulki klasa, ale to wiadomo było, że jak vicePrezes coś robi to nie ma bata:)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
Dobra chopaki. Jutro jadę po materiał i koks. 4 wory drobnego kosu 12 metrów płaskola 40x8 i 12 m 20 kwadrat. Mam od pyty zbrojeniówki i trochę 14 jeszcze z zeszłorocznej Ustki.
Priorytetem jest praca warsztatowa czyli ławeczki, ale nie widzę przeszkód aby wieczorem np taki łobuz jak Wat czy inny Nomad poklepali sobie trochę jakichś ostrzy albo cuś. Generalnie jednak ogłaszam że te warsztaty będzie cechował reżim pracy. Myślę że wszyscy na tym zyskają. Wykonamy konkretny projekt (prosty) z zastosowaniem max tradycyjnych metod.
Priorytetem jest praca warsztatowa czyli ławeczki, ale nie widzę przeszkód aby wieczorem np taki łobuz jak Wat czy inny Nomad poklepali sobie trochę jakichś ostrzy albo cuś. Generalnie jednak ogłaszam że te warsztaty będzie cechował reżim pracy. Myślę że wszyscy na tym zyskają. Wykonamy konkretny projekt (prosty) z zastosowaniem max tradycyjnych metod.