Ibor - Łyżka żelazna z wczesnosredniowiecznego Nowogrodu
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Ibor - Łyżka żelazna z wczesnosredniowiecznego Nowogrodu
....że tak się pochwale,z jednego kawałka,bez żadnych spawów.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2012, 21:40 przez Ibor, łącznie zmieniany 1 raz.
nic mnie tak nie wkur...a jak niemożność wykonania czegokolwiek innego niż potrafię
niewiele rzeczy tutaj głaszcze moje poczucie estetyki...
a niech cię Ibor, teraz będę się musiał nauczyć nowej profesji
co do przedmiotu... wiem, że nie można tu używać słowa/słów/stwierdzeń 'k.u.r.w.a, zajebisty!', więc użyję tylko słowa 'zajebisty'!
szacun!
ps.
poproszę mnie nie banować za bluzgi, ja taki obleśny/bezpośredni jestem od urodzenia [albo 'od małego', jak kto woli
]
niewiele rzeczy tutaj głaszcze moje poczucie estetyki...
a niech cię Ibor, teraz będę się musiał nauczyć nowej profesji
co do przedmiotu... wiem, że nie można tu używać słowa/słów/stwierdzeń 'k.u.r.w.a, zajebisty!', więc użyję tylko słowa 'zajebisty'!
szacun!
ps.
poproszę mnie nie banować za bluzgi, ja taki obleśny/bezpośredni jestem od urodzenia [albo 'od małego', jak kto woli
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
Dziękuję za dobre słowo,koledzy.
Dara,co do Trzcinicy,to rządzi tam,póki co,kawał........ i resztę.......z którym miałem kiedyś nieszczęście zadać się,więc ........
Sam skansen to moje "oczko w głowie" bo dokładnie trafia w ten okres którym się zajmuje,ale.....
Więc czekam jak ów "człowiek"straci plecy(PIS) i dostanie to na co pracuje od wielu lat,idąc do przodu po trupach.
Dara,co do Trzcinicy,to rządzi tam,póki co,kawał........ i resztę.......z którym miałem kiedyś nieszczęście zadać się,więc ........
Sam skansen to moje "oczko w głowie" bo dokładnie trafia w ten okres którym się zajmuje,ale.....
Więc czekam jak ów "człowiek"straci plecy(PIS) i dostanie to na co pracuje od wielu lat,idąc do przodu po trupach.
-
dara
olej dekli rób swoje.Ibor pisze:Dziękuję za dobre słowo,koledzy.
-
dara
-
dara