Praca miesiąca - maj - rozstrzygnięcie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Praca miesiąca - maj - rozstrzygnięcie
Czas na rozstrzygnięcie trzeciej edycji konkursu "Praca miesiąca".
Ankieta ważna 5 dni.
Link do tematu z pracami: link
Ankieta ważna 5 dni.
Link do tematu z pracami: link
-
prezesAdammm
Drobna uwaga bo konkurs super ale można by było zrobić główny wątek a do niego dodawać tematy z pracami bo na razie w HydeParku mamy wszystko muzykę, alkochol i różne inne, za chwil kilka zrobi się tu całkowity sajgon - a nie lepiej rozbić to na kilka pod tematów - takich wątków prowadzących? No i właściwie dlaczego tu, przecież koledzy z forum prezentują swoje prace... to może temat umieścić w osobnym temacie - wątku w galerii?
To jest tylko moja propozycja do przemyślenia - nie wykładnia jakichkolwiek działań nikomu nic nie narzucam - po prostu ciekawi mnie co będzie za kilka - kilkanaście miesięcy
Hmmm jak przeglądam iforgeiron i w wątku jest po 190 głównych stron po chyba 20 tematów które na pewno się powtarzają - dla mnie totalnie nie jest to czytelne - bo w wyszukiwarki nie używam - bo szukam wszystkiego - czyli niczego co można by było wpisać w nią...
To jest tylko moja propozycja do przemyślenia - nie wykładnia jakichkolwiek działań nikomu nic nie narzucam - po prostu ciekawi mnie co będzie za kilka - kilkanaście miesięcy
Hmmm jak przeglądam iforgeiron i w wątku jest po 190 głównych stron po chyba 20 tematów które na pewno się powtarzają - dla mnie totalnie nie jest to czytelne - bo w wyszukiwarki nie używam - bo szukam wszystkiego - czyli niczego co można by było wpisać w nią...
Ostatnio zmieniony 02 cze 2012, 23:54 przez prezesAdammm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
prezesAdammm