projekt bramy
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
projekt bramy
Mam do wykonania balustrade wraz z brama oraz furtka, balustrada ma w calosci motyw roslinny, ktory zostal juz uzgodniony teraz pracuje nad projektem bramy tez oczywicie z motywem roslinnym i takie cos mi wyszlo. powiedzcie co sadzicie
szerokosc 5m wys okolo 2,2 metra
szerokosc 5m wys okolo 2,2 metra
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Projekt trochę konwencjonalny, ale śmiało możesz go pokazać klientowi. Teraz szczegóły techniczne- obawiam się że pasy zieleni wyjdą Ci za rzadkie (duże prześwity) na kartce wygląda to ok, ale w praktyce... sam zobaczysz
Projektując coś musisz uwzględniać takie rzeczy, potem ewentualnie upychając coś w dziury zrobisz coś innego niż rysowałeś.
Projektując coś musisz uwzględniać takie rzeczy, potem ewentualnie upychając coś w dziury zrobisz coś innego niż rysowałeś.
a czemu brak kwadraciaków...? a jakie ja mam zrobic liscie 20x20 przeciez to kartka A4...wiem ze wyciete plazma ale liscie czego...winogrona nie wchodza w rachube
A co do mateialu to myslalem wyjsc od 18mm, pionowe to dac 14mm lub 16mm
A za ile byscie to zrobili pytam by miec jakas orientacyjna cene..zeby nie przecholowac w zadna strone...moze byc na priv.
A co do mateialu to myslalem wyjsc od 18mm, pionowe to dac 14mm lub 16mm
A za ile byscie to zrobili pytam by miec jakas orientacyjna cene..zeby nie przecholowac w zadna strone...moze byc na priv.
taki pomysł, ciekawie by wuglądało całość nie stosując stali o przekroju kwadratowym.Talkus pisze:a czemu brak kwadraciaków...?
no właśnie przy skrzydle 2,5x2,00-2,20 warto by poklepać trochę własnoręcznie ładnych dużych liści np. kształt bzu lub tysięcy innych kształtów, wystarczy zajrzeć do albumów, internetu i trochę poćwiczyć łapkami. PowodzeniaTalkus pisze:a jakie ja mam zrobic liscie 20x20 przeciez to kartka A4...wiem ze wyciete plazma ale liscie czego...winogrona nie wchodza w rachube
Mnie się w ogóle nie podoba-
roślina zwisająca w doł to symbol śmierci i porażki.
takie zwiędłe kwiatki bezsilnie zwisające tworzą negatywne nastawienie do odbieranego przedmiotu( w tym przypadku bramy)
Kamienie-podobają mi się żółty piaskowiec smakowy jest z czernioną stalą.
Proponuję zasadz roślinki na dole i niech pną się ku słońcu
Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.A najlepiej nawet nie zajmuj swojej uwagi moim ględzeniem
roślina zwisająca w doł to symbol śmierci i porażki.
takie zwiędłe kwiatki bezsilnie zwisające tworzą negatywne nastawienie do odbieranego przedmiotu( w tym przypadku bramy)
Kamienie-podobają mi się żółty piaskowiec smakowy jest z czernioną stalą.
Proponuję zasadz roślinki na dole i niech pną się ku słońcu
Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.A najlepiej nawet nie zajmuj swojej uwagi moim ględzeniem
-
revolt26
to teraz wersja dla dara zycia i sukcesu
) dobrze ze skanowalem etapy szkicowania...slupy maja bys z kamienia z tego co pamietam...ktory lepszy ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2012, 07:02 przez Talkus, łącznie zmieniany 1 raz.