Moje doświadczenie z cyną ogranicza się do lutowania kabelków Raz miałem do czynienia ze ,,szpachlowaniem" cyną, odrestaurowywałem opla kapitana,mojego równolatka,ale tam w miejsce bitego i wyrównanego cyną słupka dorabiałem nowy.
spamu mi tu narobiliście a to miała być piękna galeria Skończony smok wygląda teraz tak.Pewno mógł by być ładniejszy ale przynajmniej kaczki nie przypomina więc nie jest tak źle.
Kawał dobrej roboty,,, a kaczuchę zostaw sobie na pamiątkę, ponieważ kiedy się zdystansujesz do tego co ci nie wyszło to z czasem sam pewnie będziesz miał dobrą polewkę. Smoczydło pierwsza klasa, gratulacje.
No jak do kościoła to się świecić musi, a najlepiej na złoto, znam to. Domyślam się, że to świecznik intencyjny? Piękna robota. Ile czasu to rzeźbiłeś?
Jeśli nie ma tu gotowych elementów to obstawiam około tygodnia, a w porywach nawet i dwa. Jest tego trochę. Tak nawiasem to fajna prasa, wygląda na 20-kę.
Ile czasu to dokładnie nie wiem bo pare innych rzeczy w trakcie robiliśmy.W sumie to miało być 1 szt na 160 cm 2 szt na 80 i 1 szt na 40 cm a doszedł jeszcze 1 na 80 i nieszczęsne miski na świeczki jako gratis Z gotowców są liście płatki do róż wycinane laserowo i już ręcznie obrabiane.
Totals
Liczba postów: 111828
Liczba tematów: 5747
Total Announcements: 5
Total Stickies: 32
Total Attachments: 24976
Topics per day: 1
Posts per day: 18
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 33
Posts per topic: 19