Giętarka z allegro

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 14 mar 2013, 21:56

Jacek Sz pisze: A pal licho chyba zmienię branżę i zabiorę się za pozycjonowanie stron kowalskich, a warsztatowe graty oddam do karitasu.
Przypominam,że miałeś otworzyć muzeum kowalstwa i metaloplastyki w Mikolajkach, historyczny młot już masz :lol:

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 14 mar 2013, 22:03

BANAN pisze:
Jacek Sz pisze: A pal licho chyba zmienię branżę i zabiorę się za pozycjonowanie stron kowalskich, a warsztatowe graty oddam do karitasu.
Przypominam,że miałeś otworzyć muzeum kowalstwa i metaloplastyki w Mikolajkach, historyczny młot już masz :lol:
Ale giętarka zakłóci harmonię , bo ona taka jakaś nie historyczna :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 14 mar 2013, 22:03

Jak wezmę to pewnie Oscar odbierze jak dorośnie, testy mogą się mocno w czasie przeciągnąć. Jeżeli ta maszynka gnie to co w allegrowych opisach można przeczytać to chętnie bym się na nią pisał. Jako kolega, radzę się nie pozbywać ponieważ na dzień dzisiejszy jest ci zbędna, a w miarę zdobywania umiejętności i poznawania nowych technik stwierdzisz, że jest wręcz wysoce pożądana. Skoro mi jej brakuje to uwierz, że za jakiś czas tobie również się przyda. Dzisiaj kujesz hobbystycznie, a jak złapiesz wprawę i poczujesz się pewnie to zaczniesz rozglądać się za zleceniami. Wiążą się one z pewną powtarzalnością elementów, a do tego będziesz potrzebował nawet lipnej giętarki, no chyba, że nie zależy ci na zaoszczędzeniu czasu :D

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 14 mar 2013, 22:12

Jacek Sz, Właśnie dlatego szkoda mi się jej pozbywać , Bo mam naturę gratów zbierania , a nie sprzedawania . Trudno z tym żyć , bo miejsca brakuje , ale cóż ...
Tak jak piszesz , nawet nie wiem , kiedy moze się przydać . Pozdrawiam ,

ODPOWIEDZ

Wróć do „NARZĘDZIA - tools”