Talkus, generalnie ma to służyć dekoracji. Chodzi o prawdziwy/ żywy ogień w pomieszczeniu, bez komina, bez smrodu, bez sadzy i dymu. Kiedyś sam nie dowierzałem, ale temat jest fajny bo można zainstalować to prawie wszędzie. Jak by nie było, temat ognia robi swoje,
wieczorek...
wineczko...
Nooo tego trzeba spróbować bo nikt nie ma przekonania - ale powaga robi klimat.
Czy daje ciepło ? > TAK
Chociaż nie jest to produkt dedykowany ogrzewaniu, ponieważ należało by przedrzeć się przez gąszcz niuansów prawnych, aby można opieczętować to taką nazwą - efekt przy odpowiednim palniku jest zadowalający. Do 3.5 KW wydajności !!!
Nie opowiadam bajek, nie mam powodów by Was nabijać w butelkę.
Twoja, jak i reszty opinia jest dla mnie niesamowicie ważna, ponieważ z biokominkami weszliśmy na rynek 2 lata temu, szykując się do owego zaistnienia prawie rok. Ogólnie zamysł był taki, aby wyróżnić się z tłumu i wydaje mi się że to się udało bo nasz design odbiega od standardów i jest inny. Postanowiliśmy spróbować połączyć właśnie to stare rzemiosło z dzisiejszą współczesną nowoczesnością. Pierwszy projekt to właśnie Wenus, mam jeszcze 2 następne które są w fazie produkcji/ projektowania jak by ktoś był ciekaw podeślę koncepcję. Być może projekt był nie udolny i nietrafiony, ale musieliśmy wypuścić na żer tą koncepcję aby usłyszeć jaki jest odzew na większą skalę.
>>> SCORPIO TEAM <<<