Wojciechów 2013
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Dobre dobre. Tego nie omieszkamy gdyż podczas warsztatów mam urodziny a dokładnie 3 dnia trwania kursu. To coś czuje że może być ciekawie 
Tego świata, jednego i tego samego świata wszechrzeczy, nie stworzył ni żaden z bogów, ani żaden z ludzi, lecz był on, jest i będzie wiecznie żyjącym ogniem zapalającym się według miary i według miary gasnącym.
- Grzegorz K.
- Administrator
Widziałem Bananie zdjęcia z poprzednich edycji i zdaje sobie sprawę jak tam jest
Dlatego kac będzie krótki i intensywny
Swoją drogą nie mogę się doczekać.
Dlatego kac będzie krótki i intensywny
Swoją drogą nie mogę się doczekać.
Tego świata, jednego i tego samego świata wszechrzeczy, nie stworzył ni żaden z bogów, ani żaden z ludzi, lecz był on, jest i będzie wiecznie żyjącym ogniem zapalającym się według miary i według miary gasnącym.
Byłem w tamtym roku na kursie wspinaczki, tylko 6 dni, po pierwszym było dobrze ale od drugiego dnia to wyglądało tak, że 6-8 godzin wspinania a potem kąpiel, obiad, piwo (czasem dwa) i spanie. Bo człowiek musiał się wyspać i nabrać sił. Dwa tygodnie kursu kowalstwa na pewno będzie wyczerpujące dla organizmu. Ale kto jak nie my 
A jak rzeczywiście pogoda zamówiona to i krem do opalania pewnie się przyda (mnie to zawsze na raka opala).
A jak rzeczywiście pogoda zamówiona to i krem do opalania pewnie się przyda (mnie to zawsze na raka opala).
Musimy żyć. Żyć tak, by później nikogo nie musieć prosić o wybaczenie.
- Grzegorz K.
- Administrator
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Wpadłem dzisiaj do Wojciechowa Zobaczyć jak sobie radzą nasi forumowicze. Było już po 16-tej, a oni zawzięcie walczyli na tej spiekocie . Na zdjęciu widać Edmara i brodę Rumcajsa,a na stoliczku dzieła uczestników tegorocznych warsztatów.Tak w ogóle, to zebrała się silna grupa pod wezwaniem, w dzień kują , w nocy śpiewają 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kontakt 517355290
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Wczoraj późnym wieczorem wróciłem z Wojciechowa. Wystartowałem w konkursie kucia artystycznego. Temat, to pamiątka z kuźni. Za pomocnika, na ochotnika zgłosił się Riff
Pogoda była nie szczególna, ale nie padało przez obie tury konkursowe. Zlewa dopadła mnie dopiero w drodze powrotnej do domu. Impreza trwa nadal. Szkoda, że nie mogłem zostać dłużej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kontakt 517355290
Wrażenia z warsztatów są niezapomniane, można było się sporo nauczyć, poznać świetnych mistrzów jak i "młodych" adeptów, miło spędzić czas. Jak będę w domu to i ja wrzucę jakieś zdjęcia. Puki co regeneruje siły i zapieprz w pracy straszny po dwóch tygodniach nieobecności.
Musimy żyć. Żyć tak, by później nikogo nie musieć prosić o wybaczenie.