Mój szmelc
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Mój szmelc
Wygrzebane dziś na balkonie.
Żeby mi już nikt nie marudził.
Plus jakieś fotki z warsztatu.
Żeby mi już nikt nie marudził.
Plus jakieś fotki z warsztatu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Grzegorz K.
- Administrator
Tak, są to żelastwa czekające na wykończenie. Zrobiłem sobie dzień szlifowania, siedziałem z tym na balkonie, więc strzeliłem fotki.
Paleniska są dwa. Jedno typowo do mieczy i długich elementów, drugie otwarte ogólnie służy do grzania blach. Ale spokojnie można na nim kuć.
Teraz ma do wykończenia katanę, dwie jedynki, dwa półtoraki, federa, trochę noży. Jak skończę, mogę wrzucić.
Paleniska są dwa. Jedno typowo do mieczy i długich elementów, drugie otwarte ogólnie służy do grzania blach. Ale spokojnie można na nim kuć.
Teraz ma do wykończenia katanę, dwie jedynki, dwa półtoraki, federa, trochę noży. Jak skończę, mogę wrzucić.
- Grzegorz K.
- Administrator
jak postępy, bo strasznie żem ciekawy gotowych wyrobów? a może wrzuć coś z poprzednich prac? fajnie by było coś pooglądać!BB pisze:Teraz ma do wykończenia katanę, dwie jedynki, dwa półtoraki, federa, trochę noży. Jak skończę, mogę wrzucić.
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
Szczerze, nie ogarniam tego forum.
Przecież ten temat ktoś skasował parę dni temu. Dlatego złożyłem nowy temat. Nie mnóżmy bytów. Proszę o skasowanie tego. Jak będę miał coś ciekawego, wkleję w tym: viewtopic.php?t=2627
no to chociaż błyśnij dotychczasowym dorobkiem proszę. na prawdę jestem ciekaw twojego wytwórstwa/odtwórstwa.
z góry dziękuję
reneq
z góry dziękuję
reneq
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego