Amicus i jego poczynania :)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Amicus i jego poczynania :)
Witam , dawno już nic nie pokazywałem , bo i zbytnio nic nie robiłem .
W związku że poproszono mnie o wykonanie akcesoria kominkowe , zmobilizowałem się i coś tam wykułem ; ) . Wczoraj już stojak pojechał na Ukrainę do nowego właściciela : ) .
A oto fotki
W związku że poproszono mnie o wykonanie akcesoria kominkowe , zmobilizowałem się i coś tam wykułem ; ) . Wczoraj już stojak pojechał na Ukrainę do nowego właściciela : ) .
A oto fotki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kowalstwo jest jak chodzenie po bagnach ........ wciąga !!!
Podstawa miała być z piaskowca , ale nie bardzo pasowała i tak na szybkości podskoczyłem do sklepu i kupiłem gotowe , wiem że nie ładnie z mojej strony
.
Czas mnie gonił i też już troszkę nie chciało mi się już robić i rozpalać specjalnie paleniska .
Czas mnie gonił i też już troszkę nie chciało mi się już robić i rozpalać specjalnie paleniska .
Kowalstwo jest jak chodzenie po bagnach ........ wciąga !!!
Ja się podpisuję pod tym co powiedzieli koledzy. Jak ktoś potrafi i fajnie robi, a potem pokaże, że zrobił kulfona bo mu się już nie chciało to kontrast bije po oczach. To tak jakby Maciej zrobił pół bramy jak zawsze, a w drugiej połówce dospawał siatkę:P
Trzeba było skadrować:P
Pozdro!!!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią