Beskid Niski (Bączal Dolny) 6-8 sierpień 2010
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Beskid Niski (Bączal Dolny) 6-8 sierpień 2010
caly czas mowimy o dowch glownych spotkaniach. jednym z nich jest Ustka a drugim wlasnie warsztaty nozownicze w Beskidach.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 22:55 przez wat93, łącznie zmieniany 7 razy.
- Grzegorz K.
- Administrator
- barnabowicz
- Grzegorz K.
- Administrator
Panowie szlachta, a może u mnie zrobimy bal? nic się nie zjara, nikt nam na ręce patrzył nie będzie, jest wszystko co potrzeba do pracy i relaksu. W Bieszczadach tłok a u mnie żywego ducha. zresztą zawsze możemy się potem przejechać w Bieszczadki.
Wisienka była u mnie dzisiaj z rodzinką w gości i mogą zaświadczyć, że mieszkam na końcu świata:D
Wisienka była u mnie dzisiaj z rodzinką w gości i mogą zaświadczyć, że mieszkam na końcu świata:D
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
oczywiście, że zapraszam!
ale jak będziemy kuć to nie na koksie, tylko na węglu drzewianym. poproszę Nomada, to może pomoże, no i jeszcze jest Rav:) damy radę!
Tylko czy chcecie do mnie wpaść?
Tylko czy chcecie do mnie wpaść?
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Nie na końcu świata Niklu, nie na końcu świata. Wszakże czym się do dziś chwalą mieszkańcy Biecza (a to rzut beretem od Ciebie) mało tam zamiast Krakowa druga stolica by była po buncie w Krakowie. Ja jestem jak najbardziej za. Może rozwiniesz centrum doskonalenia zawodowego i tak zostaniesz Miszczem choć sie bronisz ha ha ha :-D :->
HOWGH
HOWGH