moi kochani, moga być 2 imprezy:) nie ma sprawy.
a ankietę to może niech kolega Wat zamieści, bo ja nie wiem jak:P Wacie, plisss:)
czyli terminy : 6-8 sierpien , albo 13-15 sierpien.
po sąsiedzku to: Wisienka z rodziną, Nomad, Rav, Michal, Wilk i Sid:) obecność obowiązkowa!!! wygląda na to , że będziemy gospodarzami:) i będziemy gościć pozostałych miszczów na naszych sprzętach:D
mam nadzieję, że jakieś nowe duszyczki też się pojawią.
Zapraszam wszystkich!!!
ze swojej strony moge zaoferować:
miejsce do kucia, do wypoczynku, kilka miejsc do spania w domku(tu pierwszeństwo mają Panie i dzieci), całą okolice(do spania w namiotach), stodołę(do figli na sianie :-P ), lasy (do zbierania grzybów), Swięty spokój, lodówkę do chłodzenia napojów, kuchnię, energie elektrychną
ze sprzętów to na chwiłe obecną sa 2 kowadełka, szyna i palenisko na koks.
z sprzętów planowanych to ma być młot, praska, palenisko gazowe.
co do kasy, to trzeba będzie zebrać na ten węgiel i na jakiś materiał. dojazd i jedzonko raczej we własnym zakresie, ale na wsi zawsze się jakieś pyry znajdą:P tzn. u nas nie ma pyrów, ale są ziemniaki.
jak sprzętu będzie za mało to w Sanoku widziałem całkiem nie zgorsze palenisko i kowadełko. się pojedzie w nocy i zakosi :-P
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią