Taka rada: chcesz mieć spokój to już teraz gromadź haki na sąsiadów. Na pewno też coś postawili w niewłaściwym miejscu lub naruszyli prawo budowlane gdzieś indziej
Przybytek Dracoriana
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
A jak przyjdzie ulewa to będziesz miał kuźnię a la U-bot. Zamiast dziury na głowę to wstaw w nią peryskop. Fajnie, że masz plan ale nie lekceważ sąsiadów, teraz są ciekawi i niby im nie przeszkadza, ale pamiętaj, że mieszkasz w szeregowcu, tzn. masz sąsiadów jakby za ścianą, ą z czasem odgłosy z kuźni mogą im zbrzydnąć, a wtedy będą się czepiać każdej pierdoły.
Taka rada: chcesz mieć spokój to już teraz gromadź haki na sąsiadów. Na pewno też coś postawili w niewłaściwym miejscu lub naruszyli prawo budowlane gdzieś indziej
I zachowaj to dla siebie na "czarną godzinę"
czyli jak się czepiać zaczną.
Dobra i życiowa rada.Nawet tym sąsiadom co sami robią coś może z czasem przeszkadzać.Taka rada: chcesz mieć spokój to już teraz gromadź haki na sąsiadów. Na pewno też coś postawili w niewłaściwym miejscu lub naruszyli prawo budowlane gdzieś indziejI zachowaj to dla siebie na "czarną godzinę"
czyli jak się czepiać zaczną.
- Dracorian
- forumoholik
To wtedy będe sprzedawał bilety na basen
Haki są,wiem to i owo,a na wiosce wszystko się wyda
Z sąsiadami granicze tylko 1 ścianą (stąd większe podwórko i miejsce na kuznie,ale brak ogródka
)
Staram się być miły dla sąsiadów
Postanowiliśmy jednak wycofać się z podziemia i zbudujemy kuznię normalnie zostawiając 2 przęsła wolne.
Z sąsiadami granicze tylko 1 ścianą (stąd większe podwórko i miejsce na kuznie,ale brak ogródka
Staram się być miły dla sąsiadów
Postanowiliśmy jednak wycofać się z podziemia i zbudujemy kuznię normalnie zostawiając 2 przęsła wolne.
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
- Dracorian
- forumoholik
Bardzo dziękuje
Mam taką nadzieje że damy rade
Hehe,ja za to strasznie cieszę się z jej posiadania
Chce z niej kilka kowadełek porobić.A co jest 140?
Szkoda że nie ma miejsca na kowadło (zazdroszcze 140)no a szyna strasznie dzwoni.Również pozdrawiam
Mam taką nadzieje że damy rade
Hehe,ja za to strasznie cieszę się z jej posiadania
Szkoda że nie ma miejsca na kowadło (zazdroszcze 140)no a szyna strasznie dzwoni.Również pozdrawiam
- Dracorian
- forumoholik
Dziś wyspawaliśmy rame konstrukcji (focie będą jutro).Spore to się teraz zaczyna wydawać i jestem coraz bardziej przekonany że mi starczy miejsca
Jutro kopiemy dziury i wylewamy beton pod słupki.Te przymocujemy przyspawowując do nich łapy i przykręcając śrubami do betonu.Wygląda na to że jeszcze w maju będe cieszyć się dachem
- Dracorian
- forumoholik
Dziś wzmocniliśmy rame i pomalowałem spawy.W tym tygodniu za dużo nie zrobimy bo tato ma 2 zmiany ale potem tato ma nocki i zadeklarował że po południu będzie można podziałać.W tym tygodniu tato ma jedynie troche rzeczy do budowli dokupić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.