strona www ale jak?
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
strona www ale jak?
Większość z Was, co firmę prowadzi, ma stronę www. Poradźcie Panowie jak TO zrobić. Przez dwa lata miałam wykupione miejsce na serwerze, domenę itp. Wielu "INFORMATYKÓW" już ją dla mnie tworzyło...i nic, nie doczekałam się. Sama przy pomocy kreatorów próbowałam, ale potem na serwer wrzucić-dla mnie masakra. Różne komunikaty wyskakiwały że hasło nie te....ble ble.
No więc pytanie: Jak , gdzie i żeby łatwo było(żebym mogła sama zdjęcia dodawać itp.)
A może ktoś zdolny i będzie lepszy od TAMTYCH masterów i pomoże za drobną płatnością. Taka prosta skromna strona, bez migających pierdół, tylko O mnie, Galeria, Kontakt .
...A i bez wyskakujących reklam, bo to obciachowe.
No więc pytanie: Jak , gdzie i żeby łatwo było(żebym mogła sama zdjęcia dodawać itp.)
A może ktoś zdolny i będzie lepszy od TAMTYCH masterów i pomoże za drobną płatnością. Taka prosta skromna strona, bez migających pierdół, tylko O mnie, Galeria, Kontakt .
...A i bez wyskakujących reklam, bo to obciachowe.
Mój kolega (student informatyki) zajmuje się takimi sprawami. Za jego zgodą umieszczę tutaj namiary na niego jak by ktoś potrzebował pomocy: Łukasz Opiat, kom: 790822401,
gg 2221144, www.eksabajt.eu Gość jest studentem także na pewno nie będzie z nikogo kotów zdzierał
gg 2221144, www.eksabajt.eu Gość jest studentem także na pewno nie będzie z nikogo kotów zdzierał
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz
ja mam stronkę zrobioną za pomocą kreatury w home.pl, tam też mam serwer i domeny zaparkowane efekt taki www.patycki.pl koszt ok 400-500 zł na rok
Magda, jeśli nie bawiłaś się w te klocki, głónie chodzi o parkowanie na serwerowni, nie mówiąc już o pozycjonowaniu, to najlepiej oddać to specjalistom, firmom od www. Lepej zapłacić za tę pracę i mieć pewność ze wszystko styka i pracuje jak należy niż później co chwile kłopotać się i tracić czas i emocje. Moją stronę robił mi mój kumpel, którego firma zajmuje sie tym profesjonalnie. Mam fajny szablon do modelowania zawartości mojej strony. Robi się to łatwo, lekko i przyjemnie. W czasie gdy strona sobie prawidłowo wisi w necie ja kuje żelazo
taki układ
odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi, to wczoraj wszedłem na mojego kreatora i się okazało ze jest dostępna inna wersja więc siedzę i robię wszystko od nowa w poniedziałek pokaże efekt, tak więc myślę że stworzenie stronki od podstaw zajmie mi nie więcej niż dwa popołudnia, do tego mam ciągły dostęp i możliwość modyfikacji w każdej chwili bez proszenia,
ok jest
www.patycki.pl
www.patycki.pl
- pomocnik94