Walcarka ala Młot Kowalski co sądzicie o tym urządzonku
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Nie doczytałem wszystkiego ale z tego co na drugiej stronie widziałem to to że robię z kogoś idiotę . Nie miałem takiego zamiaru tylko zapytałem czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej walcarki i otrzymałem kilka ciekawych odpowiedzi , nie jestem też jej producentem.
A gdybym nim był to nie ukrywał bym się jak szczur pod przykryciem . Trochę obraziło mnie stwierdzenie BRUDNY KOWAL pewnie dlatego że sam jestem kowalem a nie sra się we własne.
Pytanie poza tematem - tak tu traktuje się nowych ? nie znam zasad ale mnie w domu uczono szacunku do ludzi pozdrawiam
A gdybym nim był to nie ukrywał bym się jak szczur pod przykryciem . Trochę obraziło mnie stwierdzenie BRUDNY KOWAL pewnie dlatego że sam jestem kowalem a nie sra się we własne.
Pytanie poza tematem - tak tu traktuje się nowych ? nie znam zasad ale mnie w domu uczono szacunku do ludzi pozdrawiam
tussi, Jeżeli uraziłem to przepraszam
ale zdania nie zmienię i nadal będę twierdził, że jestem robol w dodatku brudny.
Jeżeli nie jesteś producentem walcarki to jako kowal i ślusarz wykonasz ją samodzielnie za dużo mniejsze pieniądze. Tak poza tym witaj i napisz w odpowiednim dziale kilka słów o sobie, a wiedząc czym konkretnie się zajmujesz, chętnie skorzystamy również i z twojego doświadczenia. 
Sam czegoś takiego nie zrobię . Nie mam tokarki frezarki a jak z każdym pierdłem jeździć do innej firmy i płacić za usługę to się okaże że niewiele zaoszczędzisz . Nie wiem co zrobię zdania są podzielone i każdy ma rację . Może faktycznie wygospodaruję trochę miejsca i pomyślę o młocie jakimś mniejszym. W chwili wolnego uzupełnię dane o sobie.
Podoba mi się to drążenie
Grzmot nawet ma zdjęcie misia tropiącego - a Kuba powinien mieć psa Huckelbery
wiem panowie walcarka stoi w Szamotułach mówilem że uzupełnię przy czasie dane nie mam czasu wchodzę tu bo mam info na poczcie że nowe wątki są.
Mieszkam w rejonie Piły-Chodzieży-otwierać mapy i szukać . Grzmot był blisko ale się walnął o 60 km około-od przyszlego miesiąca zamieszkam koło Śremu tam się przeprowadzam . Może dosyć już tych podchodów

Mieszkam w rejonie Piły-Chodzieży-otwierać mapy i szukać . Grzmot był blisko ale się walnął o 60 km około-od przyszlego miesiąca zamieszkam koło Śremu tam się przeprowadzam . Może dosyć już tych podchodów