Przybytek Dracoriana
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
graffic
- Dracorian
- forumoholik
Hehe,dziękuję
Owszem,zmniejszyło się miejsce o szerokość fundamentu.
Myślę że jak wszystko się przemyśli i poustawia odpowiednio to nie będę się kisić,a nawet gdybym miał się kisić,to wolę to niż kuć pod chmurką i wypatrywać czarne chmury
Oczywiście dokładnie ocenić nie mogę ile miejsca mi zostanie,bo nie mam jeszcze całego sprzętu.Stół do robót ślusarskich na pewno się przyda,stojaczek na narzędzia,jakieś szafeczki też..kiedyś może prasa,bo na młot przy sąsiedztwie pozwolić sobie nie mogę.[jednak prasa to jeszcze dalekie plany]
Myślę że jak wszystko się przemyśli i poustawia odpowiednio to nie będę się kisić,a nawet gdybym miał się kisić,to wolę to niż kuć pod chmurką i wypatrywać czarne chmury
Oczywiście dokładnie ocenić nie mogę ile miejsca mi zostanie,bo nie mam jeszcze całego sprzętu.Stół do robót ślusarskich na pewno się przyda,stojaczek na narzędzia,jakieś szafeczki też..kiedyś może prasa,bo na młot przy sąsiedztwie pozwolić sobie nie mogę.[jednak prasa to jeszcze dalekie plany]
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
- Dracorian
- forumoholik
Nie chciałbym być niesłowny...ściana powinna być już skończona,ale nie jest.Dopadło mnie choróbsko i prace stoją 
Ostatnio zmieniony 16 maja 2015, 11:02 przez Dracorian, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dracorian
- forumoholik
Ściana ukończona [już jakiś czas temu]
.
Dostałem też złomik od sąsiada-szczególnie cieszę się z barierki [przez wzgląd na pręty] oraz wanienkę [na koks/złom] i hmm...to jedno coś zapewne jest częścią
koła samochodowego,a to drugie mniejsze...hmmm nie wiem.Za to wiem że mogą nadać się na kotlinki -bo i mam zamiar kiedyś zrobić palenisko przenośne,ale to przyszłość
Posprzątałem również w kuźni-od razu więcej miejsca się zrobiło
Także zrobiłem nowy trzoneczek..najładniejszy z dotychczas robionych więc muszę się pochwalić

[Chciałbym również przeprosić za ''mgiełkę''-w fonie nie rzuca się w oczy,na Forum już tak
]
Dostałem też złomik od sąsiada-szczególnie cieszę się z barierki [przez wzgląd na pręty] oraz wanienkę [na koks/złom] i hmm...to jedno coś zapewne jest częścią
koła samochodowego,a to drugie mniejsze...hmmm nie wiem.Za to wiem że mogą nadać się na kotlinki -bo i mam zamiar kiedyś zrobić palenisko przenośne,ale to przyszłość
Posprzątałem również w kuźni-od razu więcej miejsca się zrobiło
Także zrobiłem nowy trzoneczek..najładniejszy z dotychczas robionych więc muszę się pochwalić
[Chciałbym również przeprosić za ''mgiełkę''-w fonie nie rzuca się w oczy,na Forum już tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
egojack1
- Dracorian
- forumoholik
Zakupy,a także prezenty od sąsiadów [wyprowadzali się]-szlifierka ''Bavaria'' którą tato naprawił,zostało tylko kupić przycisk blokujący tarczę [da się bez tego używać bezpiecznie szlifierki?]młotek i materiał do kucia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
egojack1