Obejrzałem zdjęcia z soboty. Kurczę, że też nie mogłem zostać....Synek mi się poparzył. Za pierwszym razem jakoś go przekonałem by nie wracać do domu ale za drugim to już nie dałem rady... Dobrze, że koleżanka Karoliny (to była chyba Asia) ratowała sytuację bardzo dobrą maścią...Dzięki jej wielkie
Swołowo 2015 7-9 sierpnia!!!!!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Prezesie dzięki wielkie za wspaniałą imprezę. Dostałem dyplom, chociaż nie wiem czy słusznie - byłem tylko jeden dzień). Powieszę go w kuźni. Zaszczyt tym większy, że Banana na nim mam!!! 
Obejrzałem zdjęcia z soboty. Kurczę, że też nie mogłem zostać....Synek mi się poparzył. Za pierwszym razem jakoś go przekonałem by nie wracać do domu ale za drugim to już nie dałem rady... Dobrze, że koleżanka Karoliny (to była chyba Asia) ratowała sytuację bardzo dobrą maścią...Dzięki jej wielkie
.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Oj sie musiało dziać: dzisiejszy Teleexpress od 10 minuty i 6 sekundy czyli swołowskie gwiazdory, znaczy się celebryty w akcji
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 5SnUzkJvqg
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 5SnUzkJvqg
- Grzegorz K.
- Administrator
Re: Swołowo 2015 7-9 sierpnia!!!!!
ok a co z tegorocznym Swołowem? jestem wielce zainteresowany spotkaniem się znów z wami ;]
Pewnie przejdziem zimę przejdziem wiosnę będziem coś wiedzieli..
Mat jak miło Cię widzieć:)
Cześć Steel ;]
kiedy wpadasz do Augustowa? ;]
a może tym razem ja do Ciebie?
kiedy wpadasz do Augustowa? ;]
a może tym razem ja do Ciebie?
- Grzegorz K.
- Administrator