Samocznynne wylogowywanie
Samocznynne wylogowywanie
Od dłuższego czasu, po około godzinie korzystania z forum zostaje wylogowane. W sumie zrobiło się to na tyle irytujące, że postanowiłem poprosić o pomoc. Nigdzie w ustawieniach konta nie mogę znaleźć opcji do tego? Da się coś zrobić?
-
egojack1
Re: Samocznynne wylogowywanie
Czy przy logowaniu zaznaczasz opcję "Zapamiętaj mnie" ? Czy w trakcie korzystania z forum nie czyścisz historii przeglądania? To mogą być dwa powody.
Zaznaczam "Zapamiętaj mnie" ale nie robi różnicy. Nie, historia przeglądania jest czyszczona raz na kwartał.
w sumie to FK to jedyne miejsce w internetach gdzie tez mam taki problem ;>
-
egojack1
Ja korzystam przy FK (w domu po wifi i mobilnie z Plusa) z laptopa i tabletu , który w necie zachowuje się w sumie jak smartfon czy telefon i obydwa urządzenia nie wylogowywują z forum. Być może jest to kwestia jakichś ustawień w konkretnym sprzęcie, w.w problemy były już przez użytkowników sygnalizowane.
-
graffic
to chyba kwestia techniczna - sam zgłaszałem ten problem - i pomimo zastosowania różnych opcji - nic to nie dało i dale mnie wylogowuje - cóż chwilowo przywykłem (choć jest to mega irytujące przy pisaniu dłuższych postów)
generalnie podłączam się do wątku i jestem zainteresowany rozwiązaniem tego problemu
generalnie podłączam się do wątku i jestem zainteresowany rozwiązaniem tego problemu
Chyba problem nie został zignorowany. Zdaje mi się, że u mnie na razie ustąpiło.
Tutaj przed każdym wysłaniem posta kopiuję cały tekst tak na wszelki wypadek, jakby się okazało, że znowu mnie wylogowało, bo inaczej to potrafi być przykre :p
Jestem bezsilny w tym temacie 
Ajron gdy miał ten problem to ja go nie miałem. Od jakiegoś czasu i u mnie się to zdarza ale tylko na PC, na komórce spoko.
What man is a man who does not make the world better?
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
a u mnie jest losowo, czasem jak zapomnę profilu wylogować wieczorem to rano ciągle jestem zalogowany, a czasami kilka razy w ciągu sesji wywala mnie. ale to nie tylko na tym forum tak jest...
W kwestii utraty łącza w czasie sesji pomagają mi funkcje "Kliknij aby przejść wstecz/dalej" ... i idzie z tym żyć, jak dla mnie 
Podobnie robię przy wysyłaniu tematu/posta jak się zbiesi system.
Podobnie robię przy wysyłaniu tematu/posta jak się zbiesi system.
-
graffic
Bobodar - też tak robię - ale nie działa (choć szybkie łącze itd.) - najskuteczniej - skopiować przed wysłaniem... (jako dup...chron)
Bobodar
... co tak oficjalnie
Rafale
to też metoda, szczególnie przy pisaniu rozprawek. Też tak robię, czyli rzadko 
Rafale