Używanie nie swoich zdjęć
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Tomek Błotnicki
- Kontakt:
Używanie nie swoich zdjęć
http://stalmex-ogrodzenia.pl/pl/89/balu ... wewnetrzne
Następny mistrz, dla którego nie ma problemu wklejać nie swoje zdjęcia na stronę internetową. Koorwa gdzie my żyjemy???
Następny mistrz, dla którego nie ma problemu wklejać nie swoje zdjęcia na stronę internetową. Koorwa gdzie my żyjemy???
-
Tomek Błotnicki
- Kontakt:
Rozumiem Tomku, że to twoje prace. Kilka miesięcy temu typ skopiował opisy z mojej strony i z racji tego strona zaliczyła mocny spadek. Uderzyłem do gościa z pretensjami, a ten tak jak by nie do niego, zero reakcji więc opisy pozmieniałem. Honor to ostatnimi czasy rzadka cecha, której brakuje wielu osobnikom. 
-
Tomek Błotnicki
- Kontakt:
Ja gnojowi dałem dwa wyjścia. Albo do poniedziałku usunie, albo następny kontakt nastąpi ze strony kancelarii prawnej. Zapłaci za prawnika, a żądane odszkodowanie pójdzie dla potrzebujących, ja od niego nic nie chcę. Z rozmowy jaką z nim przeprowadziłem wynikało, że jest bardzo zdziwiony moimi pretensjami. jakbym to ja spadł z księżyca. 
-
Krzysztof Assman
-
Tomek Błotnicki
- Kontakt:
Kłócić się nie będę ale hoja (napisałem niechcący z błędem) to wieloletnia roślina pnąca z rodziny trojeściowatych, uprawiana jako doniczkowa, a dopa to z anglilskowo cielak (tu też o jedno o za dużo), no co, potrzebował może kto cielaka to dostał. A tak to facio OK jest, tylko mu się zdjątka niechcący pomyliły, a żona też fajna jest, no, oboje są świetni, naprawdę. Oo, i co niedzielę do kościoła chodzą, Ja tam do nich Szanowny Moderatorze nic nie mam, no, fajni są

Tomek, ale z jednej strony to nie było by źle może ktoś by zamówił u nich twoją balustrade i skończyło by się tak jak tu viewtopic.php?t=2999
i znowu byś miał robote
i znowu byś miał robote