Humor
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
był sobie kowal,bogaty,zdolny,zaradny. miał piękny dom i samochód.czego nie dotknął to sukces. zona cudowna,wierna i mądra,dzieci grzeczne i zdolne. był tylko jeden problem-gość był okrutnie brzydki! znajomi i rodzina namówili go na operację plastyczną i tak też zrobił. po 2 miesiącach wyszedł z kliniki na ulicę i bach! autobus go trzasnął. idzie do nieba i woła-Panie dlaczego mi to uczyniłeś? sorry Władziu! kurde ja cię nie poznałem!!
na moim grobie napiszcie "jak był żywy, to żył!"
1. Takich na forum pełnoKowalito pisze:był sobie kowal,bogaty,zdolny,zaradny. miał piękny dom i samochód.czego nie dotknął to sukces
2. Z tym już gorzej, szczególnie z tym drugimKowalito pisze:żona cudowna, wierna
3. Każdy tak mówi o swoichKowalito pisze:dzieci grzeczne i zdolne
4. Patrz punkt 1.Kowalito pisze:tylko jeden problem-gość był okrutnie brzydki
-
graffic
takie pytanie: - co robi Rumun na kompie ?
... grzebie w koszu
a dlaczego archeolodzy grzebią w ziemi ?
szukają w gruncie rzeczy...
a co jest ciepłe i rozpływa się w ustach ?
łechtaczka trędowatej...
przychodzi do chirurga plastyka baaaardzo znana aktorka i mówi:
- panie doktorze, jako że znamy się od dawna mam do pana nietypową prośbę...
- szanowana pani - oczywiście, a co to za prośba ?- pyta chirurg - chciałabym zmniejszyć sobie ... no wie pan... ale ponieważ to jest taka intymna sprawa to bardzo prosiłabym o dyskrecje, pan rozumie... - oczywiście szanowna pani
po operacji bardzo znaaaana aktorka budzi się z narkozy patrzy a w pokoju 3 gigantyczne bukiety czerwonych róż - wzywa oburzona chirurga i żąda wyjaśnień: - a ten na to: - droga pani, wszystko jest ok - pierwszy bukiet ode mnie za to że jest pani moją stałą klientką - ona: - okej przyjmuję wyjaśnienia, a drugi ? - a drugi jest od anestezjologa, jest pani wiernym fanem i nie mogłem mu odmówić... no ok rozumiem, a trzeci ? - a trzeci jest od pacjenta z dołu, któremu przyszyliśmy nowe uszy...
... grzebie w koszu
a dlaczego archeolodzy grzebią w ziemi ?
szukają w gruncie rzeczy...
a co jest ciepłe i rozpływa się w ustach ?
łechtaczka trędowatej...
przychodzi do chirurga plastyka baaaardzo znana aktorka i mówi:
- panie doktorze, jako że znamy się od dawna mam do pana nietypową prośbę...
- szanowana pani - oczywiście, a co to za prośba ?- pyta chirurg - chciałabym zmniejszyć sobie ... no wie pan... ale ponieważ to jest taka intymna sprawa to bardzo prosiłabym o dyskrecje, pan rozumie... - oczywiście szanowna pani
po operacji bardzo znaaaana aktorka budzi się z narkozy patrzy a w pokoju 3 gigantyczne bukiety czerwonych róż - wzywa oburzona chirurga i żąda wyjaśnień: - a ten na to: - droga pani, wszystko jest ok - pierwszy bukiet ode mnie za to że jest pani moją stałą klientką - ona: - okej przyjmuję wyjaśnienia, a drugi ? - a drugi jest od anestezjologa, jest pani wiernym fanem i nie mogłem mu odmówić... no ok rozumiem, a trzeci ? - a trzeci jest od pacjenta z dołu, któremu przyszyliśmy nowe uszy...
Treść rozkazu wydanego 20 sierpnia 1807 roku dla oficerów Suzdalskiego Pułku Muszkieterskiego
W związku z zaproszeniem na bal, który wydaje polski książę Sanguszko, rozkazuję oficerom być ubranym w nowy mundur galowy.
Na bal do polskiego księcia zjawić się dokładnie o 8 godzinie wieczorem.
Po przybyciu sprawdzić swój mundur, aby nie było widoczne gołe ciało w miejscach kuszących.
Po wejściu do sali na podłogę nie smarkać, a do tego mieć przy sobie czyste chustki.
Na ścianach salonów sprośnych napisów nie pisać i kuszących części ludzkiego ciała nie rysować.
Po zjawieniu się polskich kobiet, prowadzić siebie najbardziej skromnie. Tyłkiem do twarzy kobiet nie odwracać się, podczas rozmowy z pięknymi szlachciankami rąk w kieszeniach nie trzymać i swego członka nie ruszać.
Podczas tańców nie podstawiać swoim damom nóg, aby te padały, na kolana sobie nie sadzić i za tyłki nie macać.
W bufetach nie spijać się, nie spluwać po kątach i nie smarkać się przy pomocy palców.
Podczas kolacji za stołem nieprzystojnych słów nie wymawiać i pod stołem obok siedzącym damom członków w ręce nie dawać. Po kolacji nie wychodzić srać na balkon, a korzystać z przeznaczonych do tego miejsc.
Przy pożegnaniu ukłonić się trzykrotnie na francuski styl i w ogóle na balu prowadzić siebie dostojnie, jak to przystało dla rosyjskiego oficera.
Podpisał
Dowódca pułku, pułkownik Zorublow
Tekst w języku rosyjskim http://www.liveinternet.ru/users/3780265/post255113079/
W związku z zaproszeniem na bal, który wydaje polski książę Sanguszko, rozkazuję oficerom być ubranym w nowy mundur galowy.
Na bal do polskiego księcia zjawić się dokładnie o 8 godzinie wieczorem.
Po przybyciu sprawdzić swój mundur, aby nie było widoczne gołe ciało w miejscach kuszących.
Po wejściu do sali na podłogę nie smarkać, a do tego mieć przy sobie czyste chustki.
Na ścianach salonów sprośnych napisów nie pisać i kuszących części ludzkiego ciała nie rysować.
Po zjawieniu się polskich kobiet, prowadzić siebie najbardziej skromnie. Tyłkiem do twarzy kobiet nie odwracać się, podczas rozmowy z pięknymi szlachciankami rąk w kieszeniach nie trzymać i swego członka nie ruszać.
Podczas tańców nie podstawiać swoim damom nóg, aby te padały, na kolana sobie nie sadzić i za tyłki nie macać.
W bufetach nie spijać się, nie spluwać po kątach i nie smarkać się przy pomocy palców.
Podczas kolacji za stołem nieprzystojnych słów nie wymawiać i pod stołem obok siedzącym damom członków w ręce nie dawać. Po kolacji nie wychodzić srać na balkon, a korzystać z przeznaczonych do tego miejsc.
Przy pożegnaniu ukłonić się trzykrotnie na francuski styl i w ogóle na balu prowadzić siebie dostojnie, jak to przystało dla rosyjskiego oficera.
Podpisał
Dowódca pułku, pułkownik Zorublow
Tekst w języku rosyjskim http://www.liveinternet.ru/users/3780265/post255113079/
dwóch starych kowali rozmawia na ławeczce przed kuznią. jak zdrówko Stasiu? super,wstaję o 6-ej, o 6,30-ci siku,o 7-ej kupa i luzik a u ciebie? no ja 0 6-ej siku,o 6,15-cie kupa.-- no to pięknie! mówi kolega. nie bardzo, bo widzisz, budzę się o siódmej. 
na moim grobie napiszcie "jak był żywy, to żył!"
https://www.facebook.com/video.php?v=861480943871100 Niestety nie znalazłem gdzie indziej niz na fb
Można się pośmiać
Moja stronka: https://www.facebook.com/bjcustom
- SalomonMoor