Humor

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Kowalito

Post autor: Kowalito » 06 lis 2014, 07:28

był sobie kowal,bogaty,zdolny,zaradny. miał piękny dom i samochód.czego nie dotknął to sukces. zona cudowna,wierna i mądra,dzieci grzeczne i zdolne. był tylko jeden problem-gość był okrutnie brzydki! znajomi i rodzina namówili go na operację plastyczną i tak też zrobił. po 2 miesiącach wyszedł z kliniki na ulicę i bach! autobus go trzasnął. idzie do nieba i woła-Panie dlaczego mi to uczyniłeś? sorry Władziu! kurde ja cię nie poznałem!!
na moim grobie napiszcie "jak był żywy, to żył!"

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 06 lis 2014, 16:33

:mrgreen:
Kowalito pisze:był sobie kowal,bogaty,zdolny,zaradny. miał piękny dom i samochód.czego nie dotknął to sukces
1. Takich na forum pełno :D
Kowalito pisze:żona cudowna, wierna
2. Z tym już gorzej, szczególnie z tym drugim ;)
Kowalito pisze:dzieci grzeczne i zdolne
3. Każdy tak mówi o swoich :P
Kowalito pisze:tylko jeden problem-gość był okrutnie brzydki
4. Patrz punkt 1. :)

Awatar użytkownika
kowmal
Kontakt:

Post autor: kowmal » 06 lis 2014, 16:41

:mrgreen:

krismilka

Post autor: krismilka » 06 lis 2014, 19:10

No w sumie to on trafił do nieba a nie żona :P

Kowalito

Post autor: Kowalito » 06 lis 2014, 21:35

Bobodar genialna analiza :mrgreen: :mrgreen:

Kowalito

Post autor: Kowalito » 06 lis 2014, 21:41

wraca kowal po pracy do domu i widzi jak żona mocno wypięta zmywa podłogę. chęci chłop nabrał i zaatakował kobiecinę od "zaplecza". po wszystkim wstał i poprawia się a żonka mówi- wiesz co Mietek, jesteś taki sam gupi jak chłopaki u mnie w robocie!

graffic

Post autor: graffic » 07 lis 2014, 21:58

takie pytanie: - co robi Rumun na kompie ?
... grzebie w koszu

a dlaczego archeolodzy grzebią w ziemi ?
szukają w gruncie rzeczy...

a co jest ciepłe i rozpływa się w ustach ?
łechtaczka trędowatej...

przychodzi do chirurga plastyka baaaardzo znana aktorka i mówi:
- panie doktorze, jako że znamy się od dawna mam do pana nietypową prośbę...
- szanowana pani - oczywiście, a co to za prośba ?- pyta chirurg - chciałabym zmniejszyć sobie ... no wie pan... ale ponieważ to jest taka intymna sprawa to bardzo prosiłabym o dyskrecje, pan rozumie... - oczywiście szanowna pani
po operacji bardzo znaaaana aktorka budzi się z narkozy patrzy a w pokoju 3 gigantyczne bukiety czerwonych róż - wzywa oburzona chirurga i żąda wyjaśnień: - a ten na to: - droga pani, wszystko jest ok - pierwszy bukiet ode mnie za to że jest pani moją stałą klientką - ona: - okej przyjmuję wyjaśnienia, a drugi ? - a drugi jest od anestezjologa, jest pani wiernym fanem i nie mogłem mu odmówić... no ok rozumiem, a trzeci ? - a trzeci jest od pacjenta z dołu, któremu przyszyliśmy nowe uszy... :mrgreen:

Kowalito

Post autor: Kowalito » 09 lis 2014, 08:23

gdzieś w Polsce na pokazach do kowala podchodzi miejscowy poczciwy żulik i mówi- szanowny panie, poratuj pan 2 złote na piwo ,strasznie chce mi się siku a nie mam czym!

Awatar użytkownika
Dracorian
forumoholik

Post autor: Dracorian » 09 lis 2014, 09:25

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 10 lis 2014, 17:52

Treść rozkazu wydanego 20 sierpnia 1807 roku dla oficerów Suzdalskiego Pułku Muszkieterskiego

W związku z zaproszeniem na bal, który wydaje polski książę Sanguszko, rozkazuję oficerom być ubranym w nowy mundur galowy.
Na bal do polskiego księcia zjawić się dokładnie o 8 godzinie wieczorem.
Po przybyciu sprawdzić swój mundur, aby nie było widoczne gołe ciało w miejscach kuszących.
Po wejściu do sali na podłogę nie smarkać, a do tego mieć przy sobie czyste chustki.
Na ścianach salonów sprośnych napisów nie pisać i kuszących części ludzkiego ciała nie rysować.
Po zjawieniu się polskich kobiet, prowadzić siebie najbardziej skromnie. Tyłkiem do twarzy kobiet nie odwracać się, podczas rozmowy z pięknymi szlachciankami rąk w kieszeniach nie trzymać i swego członka nie ruszać.
Podczas tańców nie podstawiać swoim damom nóg, aby te padały, na kolana sobie nie sadzić i za tyłki nie macać.
W bufetach nie spijać się, nie spluwać po kątach i nie smarkać się przy pomocy palców.
Podczas kolacji za stołem nieprzystojnych słów nie wymawiać i pod stołem obok siedzącym damom członków w ręce nie dawać. Po kolacji nie wychodzić srać na balkon, a korzystać z przeznaczonych do tego miejsc.
Przy pożegnaniu ukłonić się trzykrotnie na francuski styl i w ogóle na balu prowadzić siebie dostojnie, jak to przystało dla rosyjskiego oficera.

Podpisał
Dowódca pułku, pułkownik Zorublow

Tekst w języku rosyjskim http://www.liveinternet.ru/users/3780265/post255113079/

Kowalito

Post autor: Kowalito » 10 lis 2014, 18:08

:D :mrgreen: szczerze napisawszy w wielu kręgach rozkaz był by do dziś aktualny ;)

Kowalito

Post autor: Kowalito » 16 lis 2014, 21:39

dwóch starych kowali rozmawia na ławeczce przed kuznią. jak zdrówko Stasiu? super,wstaję o 6-ej, o 6,30-ci siku,o 7-ej kupa i luzik a u ciebie? no ja 0 6-ej siku,o 6,15-cie kupa.-- no to pięknie! mówi kolega. nie bardzo, bo widzisz, budzę się o siódmej. :/

Awatar użytkownika
Oshizuka
Kontakt:

Post autor: Oshizuka » 20 lis 2014, 13:54

https://www.facebook.com/video.php?v=861480943871100 Niestety nie znalazłem gdzie indziej niz na fb :( Można się pośmiać

Awatar użytkownika
SalomonMoor

Post autor: SalomonMoor » 22 lis 2014, 22:47

Mówi mały synek do mamy:
- Mamo, zasłałem łożko!
- To ślicznie synku - odpowiada mama
- Nie bałdzo :/
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.

krismilka

Post autor: krismilka » 05 gru 2014, 13:49

Garkoroby zabrały się za noże z "stali damasceńskiej"
Ludzie chwalą ich garnki, może noże też będą dobre, choć szczerze powiem był by to przewał tak tanio porządny kuchenniak z stali damasceńskiej. Zobaczymy co powie rynek na te noże, jakie opinie będą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”