Forumowa posucha, czyli nic się nie dzieje...
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Forumowa posucha, czyli nic się nie dzieje...
He he może czasami być tak że w moment załatwi to towarzystwo mój pies 
Ps. A nasza linia obrony opiera się o założenie że pies będzie po naszej stronie
Ps. A nasza linia obrony opiera się o założenie że pies będzie po naszej stronie
Nie straszmy, akurat ta nacja prowadzi nocny tryb życia
No może jeszcze dla bezpieczności dodałbym po obwodzie dragon's teeth
generalnie zamykaj kury zaraz po zmierzchu.
siatka nie chroni przed niczym, tym bardziej jak mieszkasz w lesie. Może przed rozbiegnieciem się kur. chociaż jak masz duże oczka to na pewno będę wychodzić. Ja mam siatkę leśną z zagęszczonymi drutami a i tak musiałem zagęścić ją jeszcz ekolejną siatką plastiku bo wychodziły moje potwory.
siatka nie chroni przed niczym, tym bardziej jak mieszkasz w lesie. Może przed rozbiegnieciem się kur. chociaż jak masz duże oczka to na pewno będę wychodzić. Ja mam siatkę leśną z zagęszczonymi drutami a i tak musiałem zagęścić ją jeszcz ekolejną siatką plastiku bo wychodziły moje potwory.
Dziękuję Wam za porady i sugestie, zdaję sobie sprawę że nie wszystko pewnie pójdzie po mojej myśli, ale muszę chociaż spróbować trochę zadbać o ich bezpieczeństwo, niedługo się przekonam jak to wszystko się sprawdzi

-
graffic
Leon - w sumie, dla pewności możesz zamówić jeszcze jedną partię kur - pierwsza będzie testowa 
wiesz... kury też mam malutkie...
Są 
Wypłoszone Żanety chowają się po kątach, jedynie kogucik Janusz ( sorry Banan córka wymyśliła) odważniejszy już wkładał głowę w paszczę psa
Lachim faktycznie te oczka na dole siatki mógłby być mniejsze
Na zdjęciu wyglądają na większe, ale to małe brzdące ( leci im 8 tydzień)
Wypłoszone Żanety chowają się po kątach, jedynie kogucik Janusz ( sorry Banan córka wymyśliła) odważniejszy już wkładał głowę w paszczę psa
Lachim faktycznie te oczka na dole siatki mógłby być mniejsze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No, to kurnik zasiedlony 
Były na spacerze?
Były na spacerze?
Wódki im daj, albo wiśni z nalewki...