gargulec
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
gargulec
Witam popaprancow !!
Stary zgred sie klania!.po przestudiowaniu calego forum od dechy do dechy stwierdzam z przykroscia ze chyba jestem najstarszym piernikiem w tym zacnym gronie
Zycie jest parszywe-FACK!!!!Witam sie z Wami bo spodobal mi sie klimat Waszego forum
Niema tu mesjanizmu, nawiedzonych i ortodoksyjnie pojeb........
Tak trzymac!!Z wyksztalcenia jestem odlewnikiem to tyz na ajrunie i innym zelastwie troszku sie znum.Zelastwo klepie od o o o o o o o o oocho amoze i dluzy
zaczalem jakies 30 lat temu z okladem.i tak pateracze sobie do dzisiaj.Nawet zachowalem swoje pierwsze wypociny.Ja wiem to zboczenie
Moje zainteresowania ktore traktuje powaznie-w zasadzie latwiej by bylo powiedziec co mnie nie interesuje
Podoba mi sie jak traktujecie mlodych i zielenine.Pozdrawiam ziomali z jarocina,mosiny,wolsztyna z fredem mieszkam omalze przez plot.Jak strzelam z muszkietu to mnie slyszy. witam wszystkich pozytywnie pojeb....Jarzebiak,gandzia i rock end roll
Mlodzi nie pic-cwiczcie iwyrabiajcie rasie-wedlug tradycji indianskiej upijac sie moga tylko dziadki
Mam nadzieje ze Admin i Mod nie wywala starego zgreda na zbity pysk ot tak na dziendobry
Szacun dla wszystkich!!!!!!!!!
Emerytura - nie kumam tego słowa!