gargulec

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
gargulec
Kontakt:

gargulec

Post autor: gargulec » 09 lut 2012, 14:43

Witam popaprancow !! :D :mrgreen: Stary zgred sie klania!.po przestudiowaniu calego forum od dechy do dechy stwierdzam z przykroscia ze chyba jestem najstarszym piernikiem w tym zacnym gronie :( Zycie jest parszywe-FACK!!!!Witam sie z Wami bo spodobal mi sie klimat Waszego forum :) Niema tu mesjanizmu, nawiedzonych i ortodoksyjnie pojeb........ :mrgreen: Tak trzymac!!Z wyksztalcenia jestem odlewnikiem to tyz na ajrunie i innym zelastwie troszku sie znum.Zelastwo klepie od o o o o o o o o oocho amoze i dluzy :mrgreen: zaczalem jakies 30 lat temu z okladem.i tak pateracze sobie do dzisiaj.Nawet zachowalem swoje pierwsze wypociny.Ja wiem to zboczenie :oops: Moje zainteresowania ktore traktuje powaznie-w zasadzie latwiej by bylo powiedziec co mnie nie interesuje :lol: Podoba mi sie jak traktujecie mlodych i zielenine.Pozdrawiam ziomali z jarocina,mosiny,wolsztyna z fredem mieszkam omalze przez plot.Jak strzelam z muszkietu to mnie slyszy. witam wszystkich pozytywnie pojeb....Jarzebiak,gandzia i rock end roll :lol: Mlodzi nie pic-cwiczcie iwyrabiajcie rasie-wedlug tradycji indianskiej upijac sie moga tylko dziadki :mrgreen: Mam nadzieje ze Admin i Mod nie wywala starego zgreda na zbity pysk ot tak na dziendobry :P Szacun dla wszystkich!!!!!!!!!
Emerytura - nie kumam tego słowa!

Awatar użytkownika
wat93
Administrator
Kontakt:

Post autor: wat93 » 09 lut 2012, 14:47

Witam starego zgreda! sorko jesteście z Fredem tak blisko to przekaż mu że ja cały czas się do niego wybieram tylko kontakt nam się urwał :P mam nadzieję że się tam razem spotkamy na jakieś "wspólne kucie" :D

Awatar użytkownika
gargulec
Kontakt:

Post autor: gargulec » 09 lut 2012, 14:54

troche sie uniego porobilo z praca.Zjezdza na wyckendy ,no a w tedy strzelnica nasz. :mrgreen: pozdrowienia przekaze
Emerytura - nie kumam tego słowa!

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”