Jakie jest forum?
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Wracając do tematu.Obserwuję to nasze forum od prawie roku i postępy jego uczestników.Jestem pełen podziwu,jak szybko ludzie się uczą i jaką wielką siłą jest internet.Gdyby takie forum istniało w czasach gdy zaczynałem przygodę z kowalstwem to z pewnością było by mi o wiele łatwiej,bo nie musiałbym uczyć się na własnych błędach.Trzeba się tylko dzielić swoimi umiejętnościami i wiedzą.Mamy pewne osiągnięcia: -Ustka ,-udział w takiej imprezie jak ta w Iwano Frankowsku,czy zarejestrowane stowarzyszenie .Pewnie,że przydałby się może portal profesjonalny i pewnie z czasem będzie,ale i tak osiągnęliśmy bardzo wiele ;-)
Kontakt 517355290
Nie zaglądałem na forum czas jakiś, a bo to roboty dużo,albo czasu mało i jak nie net to
komp się psuje a teraz łapa w gipsie i czasu zrobiło się multum (tylko do pisania palec jeden mi został, wcześniej pisałem dwomahttp://fourmkowalskie.home.pl/images/smiles/icon_mrgreen.gif).
Jakie jest forum ... zróżnicowane jak ludzie którzy je tworzą i o to chodzi, kto chce dzielić się
swoją wiedzą i osiągnięciami tu może to robić, dzięki czemu forum staje się prawdziwą
skarbnicą wiedzy, kto uważa, że jego wiedza i osiągnięcia są zbyt cenne żeby dzielić się tym z wszystkimi ma do tego prawo, chociaż myślę, że nie ma tu ludzi którzy mimo swojej wiedzy nie nauczyli się czegoś nowego (daję i biorę - rozwój).
Poza oświatą forum spełnia funkcję towarzyską kulturową i integracyjną, a co do integracji
to może idąc za ciosem "SPOTKANIA KAMERALNE" można by stworzyć koła n.p w obrębie
województwa albo powiatu? - pomysł taki...
komp się psuje a teraz łapa w gipsie i czasu zrobiło się multum (tylko do pisania palec jeden mi został, wcześniej pisałem dwomahttp://fourmkowalskie.home.pl/images/smiles/icon_mrgreen.gif).
Jakie jest forum ... zróżnicowane jak ludzie którzy je tworzą i o to chodzi, kto chce dzielić się
swoją wiedzą i osiągnięciami tu może to robić, dzięki czemu forum staje się prawdziwą
skarbnicą wiedzy, kto uważa, że jego wiedza i osiągnięcia są zbyt cenne żeby dzielić się tym z wszystkimi ma do tego prawo, chociaż myślę, że nie ma tu ludzi którzy mimo swojej wiedzy nie nauczyli się czegoś nowego (daję i biorę - rozwój).
Poza oświatą forum spełnia funkcję towarzyską kulturową i integracyjną, a co do integracji
to może idąc za ciosem "SPOTKANIA KAMERALNE" można by stworzyć koła n.p w obrębie
województwa albo powiatu? - pomysł taki...
-
szekspir
Napewno nie dostaniesz za "sraczkę"
Ale proszę o obiektywizm i nie tylko "stronniczośc" poglądów...losie nie możemy poddawać się jakimś stronniczym decyzjom i traktowac ich jako wyrocznie...Z całym szacunkiem np:dla Trolla -czy ktoś Ci tu zwrócił uwagę za wypowiedzi..?Nie ,...i czasem bardzo nie ładne lecz mi naprawdę one nie przeszkadzaja...natomiast jesli Ja napiszę coś co nie podoba sie komuś od razu jest wielki "raban"-poprostu nie rozumiem dlaczego ?jest wolnośc wypowiedzi opini?czy nie ma?ktoś pisze"s...laj" zero reakcji?no pytam gdzie jest błąd?Komu wolno komu nie?
Nie no, normalka, że bluzganie i kłótnie (takie to na PW) powinny raczej być zabronione, z powodów kulturalnych jak i moralnych (dzieci zaglądają) i estetycznych, a reguł trzeba przestrzegać. Takie są zasady w sumie każdego forum i nie wzięły się znikąd. Myślę, że nie ma mowy tu o żadnej cenzurze i nie ma co tego rozdrapywać bardziej...
Chyba, że coś źle zrozumiałem bo nie czytałem tej jakże kontrowersyjnej konwersacji
Tak to jest, że czasem jest coś napisane z "jajem" i nawet bluzg jest odbierany pozytywnie a czasem nie... trzeba dostrzegać tą różnicę. Troll to Troll
Chyba, że coś źle zrozumiałem bo nie czytałem tej jakże kontrowersyjnej konwersacji
Tak to jest, że czasem jest coś napisane z "jajem" i nawet bluzg jest odbierany pozytywnie a czasem nie... trzeba dostrzegać tą różnicę. Troll to Troll
Ostatnio zmieniony 06 gru 2010, 23:19 przez Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Helga ten-door
-
szekspir
- Helga ten-door
A ja byłem na bierząco z czytaniem i uważam że była całkiem spora zadyma :mrgreen:Można było posty zostawic po wycięciu niecenzuralnych słów ale wtedy by niewiele zostało do czytania.Obydwaj trochu żeście sobie pojechali za daleko.Więc chyba dobrze że Wat je usunął.Kto nie czytał niech żałuje niezła była rzeź