Cześć!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Kaskadermajk
Cześć!
Mam na imię Artur i będę się zajmował kowalstwem
Jestem kompletnie świeży w temacie i obecnie traktuję to jako hobby. Nie mam jeszcze pieca, szlifierki, szczypiec, ani kowadła, ale mam wkrętarkę, szlifierkę kątową i planuję zakup spawarki. Stąd też moje pytanie o Magnuma 190ii, na którego się trochę napaliłem. Czy jest to produkt warty uwagi dla kogoś, kto potrzebuje MMA, a docelowo rozszerzyłby chętnie zakres do metody TIG? Mieszkam w Prudniku, więc jakby ktoś znał jakieś imprezy dla takich pasjonatów, albo mógłby mnie oprowadzić po warsztacie w celu ogarnięcia co potrzebuję i jak najlepiej się za to zabrać, to byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje.
Re: Cześć!
Cześć
Cześć. Pogadaj ze Spigotem, macie się o 25 km.
Cześć 
Witaj na Forum. Bardzo poważna deklaracja: "będę się zajmował kowalstwem"
Powodzenia!
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
-
Kaskadermajk
Dzięki i dzięki. 
-
Kaskadermajk
Hej! W końcu uporałem się z rozmiarem fotek i mogę się pochwalić. Takie coś wymyśliłem w trzech sztukach. Wiszące lampy ścienne w kształcie pochodni. Przycięte, pospawane, oszlifowane i pomalowane na "młotkowy czarny" Hammerite.
Wkład LED też mojego pomysłu. Możliwe, że dojdzie jeszcze biały LED jako mocny promień światła do góry, zmieniany z 'ognistym' ale czekam na części jeszcze. Pozdrawiam!
P.S. Jest to część wystroju mojego pokoju gościnnego. Robię na wzór zamczyska, jak skończę, to się całością pochwalę
Wkład LED też mojego pomysłu. Możliwe, że dojdzie jeszcze biały LED jako mocny promień światła do góry, zmieniany z 'ognistym' ale czekam na części jeszcze. Pozdrawiam!
P.S. Jest to część wystroju mojego pokoju gościnnego. Robię na wzór zamczyska, jak skończę, to się całością pochwalę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cześć 
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Czesc. Ja rownierz dopiero zaczynam i mieszkam niedaleko prudnika.
-
graffic
Kaskadermajk
jak chcesz wystawiać swoje prace - to moja propozycja jest taka, abyś założył wątek w galerii - tu tylko się witamy
jak chcesz wystawiać swoje prace - to moja propozycja jest taka, abyś założył wątek w galerii - tu tylko się witamy
-
Kaskadermajk
Ok, następnym razem się poprawię, dzięki! Ogólnie jak nie wiem, to pytam, ale uznaję również metodę prób i błędów.