Dobry wszystkim tu Gdańsk
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Dobry wszystkim tu Gdańsk
Cześć ! Dzień dobry wszystkim !
Chciałem się przywitać i powiadomić, że zacząłem się interesować tematyką i mam w planie zacząć coś dłubać, ale pytanie jest takie...Czy jest ktoś z Gdańska do kogo można by się podczepić, aby się uczyć ? Na ten moment to widzę jedyną opcje, żeby działać samemu, szukając wiedzy, bo to też daję sporo radości. Dziękuję za przyjęcie na forum i wszystkim, którzy dzielą się tutaj wiedzą, bardzo dużo ciekawych rzeczy. Pomyślności w waszych pracach !
Chciałem się przywitać i powiadomić, że zacząłem się interesować tematyką i mam w planie zacząć coś dłubać, ale pytanie jest takie...Czy jest ktoś z Gdańska do kogo można by się podczepić, aby się uczyć ? Na ten moment to widzę jedyną opcje, żeby działać samemu, szukając wiedzy, bo to też daję sporo radości. Dziękuję za przyjęcie na forum i wszystkim, którzy dzielą się tutaj wiedzą, bardzo dużo ciekawych rzeczy. Pomyślności w waszych pracach !
Re: Dobry wszystkim tu Gdańsk
Cześć, myślę że w Trójmieście i okolicach znajdziesz całą masę fachowców, zarówno nozorobów jak i Kowali z krwi i kości.
Saduria jest z twojej okolicy jak się pojawi to na pewno coś podpowie...
Mi na myśl przychodzi:
Adam Stachowicz
Lechu "Kowal Oliwski"
Saduria
Tomko
Remigiusz z kuźni w Oliwie
... Mhu na pewno więcej tam ich jest
Saduria jest z twojej okolicy jak się pojawi to na pewno coś podpowie...
Mi na myśl przychodzi:
Adam Stachowicz
Lechu "Kowal Oliwski"
Saduria
Tomko
Remigiusz z kuźni w Oliwie
... Mhu na pewno więcej tam ich jest
Cześć, no fakt jestem z Gdyni, ale kuję najczęściej w Wielkopolsce. 11 listopada będzie impreza kowalska w kuźni wodnej w Oliwie, przyjdź, weź ciuchy robocze, okulary, zagadaj, poznasz ludzi i może pod kogo się podczepisz, bo ludzi jest naprawdę sporo. Poza tym od czasu do czasu są tam imprezy kowalskie.
Dziękuję za błyskawiczne odpowiedzi ! Najbardziej właśnie na początku mnie interesują noże, a później miecze i podobne 
Cześć 
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Witaj .