Wykute w chlewiku ;-)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Wykute w chlewiku ;-)
Zapowiada się całkiem ciekawie
Jakim patentem gniesz tak symetryczne okręgi?
Kurde, fajnie że Wam się podoba 

Grzałem nisko, do czerwonego po kolei krótkie sekcje i i doginałem w widełkach. Na bieżąco przymierzałem do wyrysowanego na płycie okręgu i korygowałem młotkiem na kowadle w razie potrzeby.
Kurcze, nie martw się jak będzie trzeba to coś wymyślę
O to to ...
Wszystko będzie nitowane
-
graffic
Dlaczego? Mam swoich patentów co najmniej kilka i chciałem poznać ewentualne metody kolegów. Pytanie myślę całkiem na miejscu.
Ja myślę że On ma na to swój sposób
Tym razem próbowałem tak jak podpowiadałeś mi podczas naszej rozmowy. Płaskownik był cienki i wiotki ten sposób się sprawdził, dało się to zrobić w miarę czysto i szybko. Dzięki
Nie mając bardziej nowoczesnego sprzętu, chyba najszybciej i bez grzania okręgi gnie się przy użyciu młotka i dziury. Takie były moje początki.
W Swołowie robiłem pierwszy raz i nie bardzo wiedziałem jak i jeden okrąg męczyłem na rogu kowadła, potem dopiero Banan się nade mną zlitował i powiedział co i jak ( dziękuję Janusz
Teraz chciałem spróbować czegoś nowego, naprawdę dobrze się robiło
Swołowo nie poszło w las
. Dobrze to wygląda
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Leon rozumiem że niedługo parapetów..... nie grzędówka i wszystkie kury z okolicy zaproszone .
Parapetówka na wiosnę
Mam nadzieję że Swołowo faktycznie nie poszło w las
Skończyłem, na razie tylko do zdjęć, powieszone na wkręcie, docelowo zamocowane będzie za pomocą kutych gwoździ. I jeszcze widok z lewej strony
Mam nadzieję że Swołowo faktycznie nie poszło w las
Skończyłem, na razie tylko do zdjęć, powieszone na wkręcie, docelowo zamocowane będzie za pomocą kutych gwoździ. I jeszcze widok z lewej strony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wyszło rewelacyjnie.
Super Brawo 
Dobrze że N to N

Dobrze że N to N
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Brawo.