Spotkania w Kuźni Kurpiowskiej
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Spotkania w Kuźni Kurpiowskiej
Coś w Kurpiowskiej będzie w tym roku organizowane, czy umarł w butach z powodu sciemopandemii?
Termin spotkania to ostatni weekend września. Mam nadzieję, że do tego czasu coś się wyjaśni. Teraz to jeszcze za wcześnie na konkretne kroki ale zrobię wstępne rozeznania na dniach.
Rozeznanie zrobione, sprawa w toku. Za ok. tydzień mam dostać odpowiedź co ze spotkaniem. Jednak ostateczna decyzja uwarunkowana będzie prawdopodobnie sytuacją wiadomo jaką. Mam jednak nadzieję, że tym razem się uda.
Jest zgoda na spotkanie w ostatni weekend września. Opłata za wyżywienie wynosi tym razem 70 pln od osoby za cztery posiłki, czyli: obiad , kolacja, śniadanie, obiad. Do tego trzeba doliczyć zrzutkę na koks. Pytanie, kto byłby chętny przywieźć ok. 50 kg koksu do rozliczenia? Spotkanie zaczynamy w sobotę od około 9-tej.
Dla przypomnienia Kuźnia Kurpiowska znajduje się w Pniewie (na trasie Pułtusk - Wyszków) obok szkoły.
Proszę o wpisywanie się na listę ponieważ kuchnia musi wiedzieć ile posiłków przygotować.
Proszę o podanie informacji o spotkaniu na FB gdyż ja nie mam takiej możliwości.
Dla przypomnienia Kuźnia Kurpiowska znajduje się w Pniewie (na trasie Pułtusk - Wyszków) obok szkoły.
Proszę o wpisywanie się na listę ponieważ kuchnia musi wiedzieć ile posiłków przygotować.
Proszę o podanie informacji o spotkaniu na FB gdyż ja nie mam takiej możliwości.
Mam wielką ochotę. Na początku września dam znać czy tak.
Jak tam wygląda nocleg. Karimata i śpiwór wystarczą?
Może jeszcze ktoś z trójmiasta, to jednym samochodem byśmy pojechali (może być moim).
Jak tam wygląda nocleg. Karimata i śpiwór wystarczą?
Może jeszcze ktoś z trójmiasta, to jednym samochodem byśmy pojechali (może być moim).
Nocleg na wspólnej sali gdzie się kto położy. Karimata i śpiwór niezbędne. Z Trójmiesta zwykle przyjeżdżał ŁukaszM z małżonką. Może teraz też się wybierze. Czasami Kowal Oliwski taż zaglądał jak również Remik
Zamiast karimaty polecam dmuchany śpiworek 
Niestety na miejscu jedna łazienka dla wszystkich i bez prysznica
Niestety na miejscu jedna łazienka dla wszystkich i bez prysznica
Lepsze jest wrogiem dobrego
Lista obecności, ostatni weekend września 2021
1. Bey
2. kin241
1. Bey
2. kin241
Chetnie sie z Wami spotkam
- Grzegorz K.
- Administrator
Lista obecności, ostatni weekend września 2021
1. Bey
2. kin241
3. Flich i Maćko
1. Bey
2. kin241
3. Flich i Maćko
Cześć. Wybaczcie głupie pytanie ale czy jest możliwość odwiedzić warsztaty będąc totalnym żółtodziobem, bez żadnego doświadczenia z kowalstwem ? Byłbym bardzo ciekawy zobaczenia " z czym to się je" 
Ale kin, ostatnio zostało chyba 5 worków koksu, sam zostawiłem swój bo stwierdziłem że nie będę za rok tachał.NA PEWNO nie ma?
To nie jest problem finansowy, ale logistyczny..
To nie jest problem finansowy, ale logistyczny..