Robimy barierke schodową
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
szekspir
Robimy barierke schodową
Zaczynam ten temat i kieruje go głównie do początkujących,amatorów i niedzielnych kowali.Chce pokazac prace nad barierką o bardzo ograniczonym budżecie klienta.Wierze że klient będąc bogatszy wróci właśnie do was(początkujących).Celem tego tematu ma byc również ukazanie oszczędnosci materiałowych,(związanych z ograniczoną ceną),bowiem na początku działalnosci (jakiejkolwiek).trzeba wykazac sie odrobiną pazernosci na pieniążki,które mają ratowac nasz budżet,a nie hurtowni elementów "ala kute".Barierk ta jest prosta jak młotek,wystarczą prawie zerowe umiejętności kowalskie i własnie dla najmniej doswiadczonych ukaże jak z nią pojechac. Doswiadczonych ,zaś prosze ,by nie przeszkadzali,komentarzami typu że się wymądrzam mają tu ogromne pole do popisu(forum) Materiałem wyjściowym będzie:płaskownik 30/6 i pręt kwadrat 12x12,czyli materiał pełny i prawie najtanszy,nie które elementy kute będą banalnie proste,jak i cała barierka(typu chałtura),czyli spawana z lekkim akcentem kowalstwa.By zaoszczędzic jak najwięcej z tego zlecenia(więcej nam zostanie),rezygnujemy z z zakupu gotowców,i teraz z "gówna" zrobimy cos co zagwarantuje że klient będzie szczęsliwy bowiem bedzie solidne i adekwatne do kasy którą na to wyjął,a my szczęsliwsi o pare złotych ,w minimalnym stopniu sie produkując. Kolega Talkus może zaraz zmniejszy mi foty i będe mógł pokazywac co i jak-pozdrawiam początkujących--Jutro zrobie reszte i zapodam-jak cos jest niejasne to pytajcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2010, 19:54 przez szekspir, łącznie zmieniany 12 razy.
-
szekspir
-
szekspir
-
szekspir
Niestety tak wygląda forumowy skrypt, rzecz będzie do wymiany na etapie powstawania portalu. Puki co opanujesz umiejętność wykonywania swojej pracy od tyłu 8-)szekspir pisze:.Trudno mi tu się zdjęcia wkleja,wszystko wychodzi od konca... :-(
Ostatnio zmieniony 04 paź 2010, 21:18 przez harlem, łącznie zmieniany 1 raz.