Kucyk i przemyślenia płynące z jego młodej głowy...

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 07 gru 2010, 23:02

Powiem ci tak. W kwestii rodziny staram się jak mogę. Reneq dobrze napisał, do niektórych spraw trzeba dojrzeć i pozostawię tak ten temat. Wrócę jednak do sprawy Kucyka. Nikt mu skrzydeł ni ucina. Zwraca mu się grzecznie uwagę by nie pisał w ten sposób do starszych. Bo przemiły kolega Kucyk jest jeszcze DZIECKIEM. I powiem to głośno, rozpoczynam krucjatę. Nie będzie na tym forum pyskówek i gówniarskich komentarzy będę to tępił ogniem, żelazem i nawet banami.

PS

Telewizja kłamie.
Obrazek

Awatar użytkownika
danny

Post autor: danny » 07 gru 2010, 23:27

Dojrzeć to trzeba do trzeźwego postrzegania świata i własnej osoby.
Grzegorz k. łączny czas wizyt godzin:272,5 w nieco ponad rok czasu
Czy to nie jest dla własnej przyjemności przypadkiem? Więc nie pisz kolego że ktoś jest kosmitą tylko dlatego że potrafi nazwać rzecz po imieniu. Czy wszyscy Polacy muszą robić z siebie pokutników? Każdy z nas chce doświadczać przyjemności.
Kucyk napisał że można kuć dla przyjemności i ma racje i oby jak najwięcej ludzi chciało to robić tylko dlatego.

ps. właśnie wyciskam kapuste :)
Prosze o wyrozumialosc ucze sie :)

dara

Post autor: dara » 07 gru 2010, 23:53

Każdy sądzi według siebie ale bron boże bliźniego żeby oceniał mnie swoją miarą.

ku....wa o co wam chodzi? napięcie przedmiesiączkowe macie czy jaki h...uj?

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 08 gru 2010, 00:13

Łazanki robicie czy pierogi? Mnie też często do wyciskania kapuchy gonili swego czasu :mrgreen: Nieważne...

Kucyk zrobił źle. Dobrze to wiesz. Forma jest bardzo istotna i pewne rzeczy trzeba uszanować, pewne rzeczy zwyczajnie nie uchodzą. Z tą krucjatą i banami trochę mnie poniosło, ale kurde... szekspir coś pokazał tak? Umie robić i działa w zawodzie trochę czasu. Kucyk... Kucyk ma okap z drewna czy tam z innej dykty. Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi. Na szczęście to temat w Hydeparku więc możemy gadać do woli. Z mojej strony już bez ciśnienia. PAX VOBISCUM :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 08 gru 2010, 13:40

Magda prowadzi w moim osobistym rankingu odpowiedzi.....zdecydowanie :mrgreen:

HOWGH

Kucyk

Post autor: Kucyk » 08 gru 2010, 15:07

Grzesiek gdzie ja się źle odezwałem do kogoś? Fajny tytuł tematu :D. Nic mi nie obetniecie, a jak obetniecie to odrośnie (chodzi o tą metaforę ze skrzydłami), jestem uparty i nie obchodzi mnie w niektórych kwestiach wasze zdanie, powtarzam w niektórych. Nie mam okapu z drewna, a teraz z tego żartuję. Nie wiem nawet jak możecie mnie oceniać skoro mnie nie znacie :D to jest najciekawsze. Jestem DZIECKIEM i czuję się z tym dobrze, a wy chyba jakieś kompleksy macie z tym dzieciństwem. Lekki atak. Co do życia to znam je z innej strony, wiem jak to jest dostać wpier... od 15 osób... jak to jest być niedocenianym przez ojca, którego nie obchodzi to jak się staram. Będę miał żonę będę miał dzieci to pogadamy o tych sprawach. Ja nie wychowuję się w domu "idealnym o złotych sztućcach i rzeźbami na ścianach..."

Taka krótka wypowiedź, podobają mi się takie rozmowy.
Może kiedyś czegoś się nauczę :)

Wczesnośredniowieczna Osada Słowiańska Nawia

Awatar użytkownika
danny

Post autor: danny » 08 gru 2010, 15:34

U mnie nie było w ogóle ciśnienia:)
Żona będzie robiła farsz na pierogi :)
Dyskusja to wyrażanie własnych poglądów więc każdy napisał co sądzi. A w sprawie kucyka i Szekspira najbardziej mnie bawi to że mimo wcześniej zauważonej różnicy wieku są bardzo do siebie podobni obaj uparci i ciężko reformowalni (takie jest moje prywatne odczucie po przeczytaniu ich postów). Mimo że wynika to z dwóch różnych źródeł u kucyka z młodego wieku taki "młody gniewny" u Szekspira z doświadczenia życiowego. A zrozumienie się na wzajem bedzie wymagało czas.

edytowałem ostatnie zdanie źle się wyraziłem
Ostatnio zmieniony 08 gru 2010, 15:46 przez danny, łącznie zmieniany 1 raz.
Prosze o wyrozumialosc ucze sie :)

Kucyk

Post autor: Kucyk » 08 gru 2010, 15:37

To ja się z Szekspirem sprzeczałem? He to nie wiem już o co chodzi w tym temacie i nie będę więcej pisał tutaj.
Może kiedyś czegoś się nauczę :)

Wczesnośredniowieczna Osada Słowiańska Nawia

Awatar użytkownika
Marek
forumoholik

Post autor: Marek » 08 gru 2010, 16:16

+1 dara
Ja próbuję zrozumieć obie strony i sądzę, że po obu stronach jest trochę winy... Jednak uważam, że Kucyk jest opierdzielany zdecydowanie za bardzo... Na serio chyba okres przedświąteczny Wam nie służy... dajcie sobie spokój
:evil:

Awatar użytkownika
Arek92
Kontakt:

Post autor: Arek92 » 08 gru 2010, 16:38

Kącik frustrata :lol:
Myśl i Pamięć

szekspir

Post autor: szekspir » 08 gru 2010, 18:18

Kochani nie kącik flustrata i nie różnica pokoleniowa....Wszystko jest w naszych głowach...rękach...i umiejętnościach...Powiem wam jedną prawdę i może kiedyś przyjmijcie ją sobie za dewizę życia-"bądz zawsze człowiekiem,nie udawajmy kogoś kim nie jesteśmy(kowalstwo.kryminał,wojsko) ,po prostu bądz sobą"...Tak jak Grzesiek napisał rodzina jest najważniejsza,2.szanuj to co masz(co sie dorobiłeś),3Dbaj o to,4 jak możesz komuś pomóc..pomóż(nie oczekując zapłaty)kiedyś wróci w swinaku ,ziemniakach,indykach(NIE WIEŻMY że ludzie są zli...odwzajemnią nam nasza ludzkością) :mrgreen: i tp Czy tym ludkom poniżej mogę czegoś odmówić!!!pokazuje tu na forum tylko "zanente "bo nie dam wam wędki samołapiącej
Ostatnio zmieniony 10 gru 2010, 19:09 przez szekspir, łącznie zmieniany 2 razy.

Remington

Post autor: Remington » 08 gru 2010, 19:21

Nono, Szekspir, nie szukasz zięcia?
:P

szekspir

Post autor: szekspir » 08 gru 2010, 19:32

Nie :mrgreen: Kowali już wystarczy :mrgreen: zresztą chyba juz dziatkiem będę bo własnie"po slubach" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 08 gru 2010, 19:34

Dobra. Jak rozumiem jest spokój. Kunta być zadowolony :mrgreen:

Kucyk - po prostu czasami przemyśl... Dostałeś po uszach, ale młody jesteś zagoi się. :mrgreen:

Szekspir - gratuluję udanych latorośli. Nie bierz też zawsze wszystkiego tak do siebie, to bez sensu... Tu ludzie mają takie poczucie humoru i sposób bycia. 8)

Sugestia Magdy jest słuszna. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 08 gru 2010, 19:51

No teraz to byś mógł sobie zięcia wybrać z tego co widze :D Bo chętnych to by raczej nie brakowało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”