Jakie jest forum?

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 07 gru 2010, 20:08

Jak chcecie marnować postu na bleblanie to wasza sprawa...proszę bardzo....zostawiam....może za jakiś czas jak wypijecie razem "mleko" najdzie Was chwila refleksji....I to dotyczy nawet "świętych administratorów" :evil:
Myślę że to nie miejsce na pokazywanie Ty jesteś a Ty jesteś...tylko Prorocze Wizje....ale może się mylę Łotry

HOWGH

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 08 gru 2010, 09:00

ja mleka nie piję bo mam po nim gazy:/

co to za pierdoły na forum??? Może mi ktoś objaśnić kto się z kim o co pociął, bo nie czytałem.

Fajnie by było gdybyście zamiast pisać o d... marynie , brali aparat do kuźni i uczyli kowalstwa mniej doświadczonych kolegów i koleżanki. Za dużo bla bla na forum!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią :P

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 08 gru 2010, 09:36

Wspomnianej cenzury dokonałem ja. Poczyściłem co było nie na temat i tyle, przeniosłem również wywody Kucyka. Bardzo proszę nie obruszajcie się o to. Mi też Wat posty czasami kasuje i żyję. Ewentualne bicie piany i nawet dawanie sobie wirtualnie po mordach proponuję przeprowadzać w hydeparku. Od tego jest by "czatować".
Pozdrawiam
Obrazek

szekspir

Re: Jakie jest forum?

Post autor: szekspir » 11 gru 2010, 23:10

BANAN pisze: Forum zacznie się bardziej zawodowe gdy zawodowcy zaczną się na nim aktywniej udzielać.Czekam na wasze zdanie na ten temat.
--- Banan pozwoliłem sobie przytoczyć tu Twoje słowa,bardzo piękne co napisałeś...czy od 30.04.2010- Twoim zdaniem jest lepiej?

Awatar użytkownika
harlem
Kontakt:

Post autor: harlem » 12 gru 2010, 13:44

Pozwolę sobie powiedzieć obok Banana, który zapewne też się odniesie. Forum z każdym miesiącem rozwija się, bo każdy z forowiczów działalnością hobbistyczną i tą zawodową w zyciu codziennym się rozwijają. Wielu uczestników, pół roku temu było w innym miejscu, dzisiaj kilku pozakładało własne firmy, inni połączyli wspólnie siły i też tworzą całkiem dobre realizacje, a w naszej pracowni co nowa realizacja to totalnie nowe techniki, wymyślanie nowych prostych rozwiązań na stosunkowo trudne kształty, wykorzystywanie możliwości maszyn i takie tam ułatwienia i ulepszenia. Jednym słowem progres. Właściwie codziennie działa u nas infolinia i co chwile ktoś dzwoni i konsultuje się, co nie znaczy że jesteśmy mega zawodowcami, ale wiedzą się chętnie dzielimy i sprawia to dużą satysfakcję, że inni też mają ciąg na progres.

szekspir

Post autor: szekspir » 12 gru 2010, 13:55

Dziekuje.Ciesze się "na progres"...Zwróciłem się do Banana z tej przyczyny iż jako autor tematu z perspektywy czasu może się do tego odnieść. Tym bardziej nawet z racji swojego wieku i doświadczenia(chodzi o Banana),jego odpowiedz będzie dla mnie bardziej istotna.Oczywiście Tobie Harlem również dziękuje.

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 12 gru 2010, 18:11

Zostałem wywołany do tablicy ;) Obserwuję poczynania forumowiczów jeszcze od starego forum i powiem,że bardo szybko się uczą,powiedziałbym,że w wielu tematach przerastają starych wyjadaczy.Swobodna wymiana doświadczeń na forum,spotkania na warsztatach i kameralne spotkania robią swoje i o to chodzi.Chciałbym doczekać jeszcze chwili by nasze stowarzyszenie organizowało egzaminy czeladnicze i mistrzowskie .Jestem przekonany,że Nastąpi to bardzo szybko,tylko jeszcze trochę musimy do tego dojrzeć.Jestem dobrej myśli.
Kontakt 517355290

szekspir

Post autor: szekspir » 12 gru 2010, 18:42

BANAN pisze:Jestem dobrej myśli.
-tym optymistycznym zakonczeniem,jak i całą Twoją wypowiedzią..ugruntowałeś mnie bardziej w przekonaniu że jednak nie jest zle...jakieś "ziarno" oświaty kowalskiej kiełkuje i o to chodzi ;) tylko czasem mało jest tych "siewców" ;)

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 12 gru 2010, 18:52

Pasowałoby jeszcze umieć siać a nie rzucać gdzie popadnie.

szekspir

Post autor: szekspir » 12 gru 2010, 18:58

rav08 pisze:Pasowałoby jeszcze umieć siać a nie rzucać gdzie popadnie.
-możesz bardziej rozwinąc?

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 14 gru 2010, 23:44

A że się tak grzecznie zapytam Szekspir którego słowa nie zrozumiałeś w moim poście?

szekspir

Post autor: szekspir » 15 gru 2010, 00:08

Trudno ten "wypot" nazwać postem,z którego wynika że na południu to jeszcze garściami sieją...A tak na serio -to coś zasiej może sam?

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 15 gru 2010, 00:28

a sieją , sieją:)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią :P

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 16 gru 2010, 01:33

Może i wypot ale i tak wszyscy zrozumieli :P Niestety nie moge siać jako pracownika obowiązuje mnie tajemnica zawodowa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”