Tematy Szekspira

Jak się to kuje?

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

szekspir

Post autor: szekspir » 22 gru 2010, 21:48

Dziękuje Grzesiu i dziekuje Banan za telefon i w tych tematach choćbym "pękł"to wam wszystkim nie odpuszczę tematów kucia z "reki",bo kiedys innych nie było....

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 22 gru 2010, 21:58

Szekspir, albo przestaniesz bluzgać na forum, albo Cię zbanuję! Moja tolerancja ma swoje granice.
Myślałem że się zastosujesz do uwag o przestrzeganiu regulaminu, ale widzę, że masz to w nosie.
Jak nie znasz regulaminu to sobie poczytaj.

A jeś..li ni..e um....iesz pisa...ć in.....aczej, to ni....e pi..s...z!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią :P

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 23 gru 2010, 00:14

Watt uspokój sie trzymaj poziom Łotrze i pisz poprawnie i kasuj tego post ublizać sobie możecie na priv jak lubicie

HOWGH

Ps. Niech ktoś z Adminów wykasuje te pyskówki proszę :evil:
no i zniknęli proszę wstrzymać się od dopisywania postów będących poza tematem Szekspira. Tylko tutorial. niestety nie mogę wyniszczyć postów Adminów :|

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 00:38

Przykro Was słuchać....

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 23 gru 2010, 00:41

"Przykro Was słuchać...."
Z przykrością stwierdzam, że przykro jest czytać Twoje posty.
Naprawdę tak ciężko jest nie przeklinać?

Niestety nie miałem okazji przeczytać odpowiedzi Szekspira. Za szybko kasujecie te posty.

Masz rację Wszebądzie, że rozmowa przestała dotyczyć tematu, ale Administracja jest po to żeby pilnować porządku na forum. jak ktoś łamie zasady to trzeba mu zwrócić uwagę.

Nie ma dla mnie znaczenia, że Czy Szekspir jest starszy czy młodszy. Jeśli jest starszy, to powinien chyba bardziej ważyć słowa.

Nie będę też pisał do niego pw. bo moja uwaga dotyczy wszystkich bluzgających.
Ile razy można komuś zwracać uwagę??
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią :P

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 00:45

Nikiel pisze:Niestety nie miałem okazji przeczytać odpowiedzi Szekspira. Za szybko kasujecie te posty.

Masz rację Wszebądzie, że rozmowa przestała dotyczyć tematu, ale Administracja jest po to żeby pilnować porządku na forum. jak ktoś łamie zasady to trzeba mu zwrócić uwagę.

Nie ma dla mnie znaczenia, że Czy Szekspir jest starszy czy młodszy. Jeśli jest starszy, to powinien chyba bardziej ważyć słowa.

Ile razy można komuś zwracać uwagę??
Napisz mi co ci tu nabluzgałem...napisz i proszę Boga byśmy w życiu się nie spotkali...reszte dopisz,...

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 23 gru 2010, 00:52

Moi Drodzy :evil:
zaczynam tracić cierpliwość. Zachowujecie się jak dzieci normalnie. Starałem się skasować wszystkie posty żeby ludziska poszli po rozum do głowy. Wydawało mi się że w końcu ludzi pójdą po rozum do głowy. ale widzę że nie !!! Przekraczacie granice a Ty Szekspir z racji swego pedagogicznego wykształcenia o którym co rusz wspominasz jesteś tym bardziej pod tzw. "lupą" Nie wypada tak odpowiadać.

HOWGH

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 01:01

Ale ja poprostu...PYTAM co TU robicie co chcecie w tych TEMATACH dla czysto poczatkujacych,co tu mi robicie? i CO wam Przeszkadza!! TYLKO tyle!!!Ludzie ?Czego chcecie czy wasz swiat to Szekspir?bujajcie się gdzieś@!Co pokarze młodym bezkrytyczną waszą zdolnosć postrzegania?,,krytykę?,o co chodzi *nierządnica* wasza mać ,jak macie pierdolic to mówcie z sensem...

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 23 gru 2010, 01:12

Ja się nie czepiam Twoich tutoriali, fajnie jest że je zrobiłeś. Ale (nie tylko Twoje, przypominam) wypowiedzi w Twoim własnym temacie pozostawiają niesmak. Ja osobiście widzę po Twoim powyższym poście że niepotrzebnie się nakręcasz a co gorsze z premedytacją łamiesz REGULAMIN, który jak ja uważam był do tej pory traktowany z dużą dozą swobody. Proszę i ostrzegam daj na luz. Do tej pory uważałem Ciebie za zapaleńca który czasami daje sie ponieść emocją. Ale nie możesz tak olewać podstawowych zasad kultury międzyludzkiej. To przestaje być strawne. Myślałem że kiedyś wybiorę sie do Ciebie po naukę ale...czy ktoś chciałby być uczony przez kogoś kto nie panuje nad sobą. Weź to bez emocji pod uwagę . Jescze raz PROSZĘ.

HOWGH

Ps. Jeśli uczestnicy tej jałowej dyskusji wrócą do równowagi mój post idzie do kasacji

HOWGH

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 01:22

dobra super...pokaż gdzie ten z...regulamin zlamałem? daj mi to ,a ja znajde to co was nie obchodziło/...ale czego szukcie w szkółce ..no tego nie rozumiem...odpowiedz TU i na forum ...Co chcesz? czego szukasz?

Awatar użytkownika
wszebąd
Kontakt:

Post autor: wszebąd » 23 gru 2010, 01:36

Oczywiście
oto link do regulaminu
nie jest on specjalnie skomplikowany
http://fourmkowalskie.home.pl/viewtopic.php?t=9
patrz punkt 1.
Druga odpowiedź . W szkółce pojawiłem sie w Twoim temacie ponieważ jestem jej stałym obserwatorem i sam sie uczę. A moje obecne posty są pokłosiem OBRAŹLIWEJ WYMIANY ZDAŃ w której i Ty uczestniczyłeś z wyraźną przewagą inwektyw ogólnie uważanych za obraźliwe. Z początku nie "wynurzałem sie" i kasowałem te posty chcąc zapobiec kłótnią (zresztą nie na poziomie). Reszta uczestników forum ma prawo w Twoim Temacie zabierać głos o ile jest związany właśnie z tym tematem.
Trzecia odpowiedź i już ostatnia
szukam w tym temacie wiedzy i ....sprawiedliwości (może to niektórych rozśmieszy)

HOWGH

.Ps. Idę spać. Wstaje o 5.30. Dosyć już czasu tu musiałem spędzić

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 01:46

Krok po kroku ..ale ja wam napisze panowie że nie tędy droga i...wali mnie wasz swiatopoglad tylo przykre jest to ze niektóre sprawy postrzegacie przez pryzmat własnej straszliwej c=hipokryzji i maNI SUKCESU....TU NA TYM FORUM,,PRAgNEŁEM WAM POKAZAć WIECEJ NIZ MOJE JAKIEŚ "KOWALSTWO" PRAGNEŁEM ZASZCZEPIĆ WIĘZ Z KOWALAMI KTÓREJ BYŁO MI BRAK PRZEZ TYLE LAT...a pojawiło się forum,I midzy wami poznałem ludzi dla których warto coś zrobic...Może z czasem kolega Maleus coś o mnie wspomni """wy kupy gówna"-żaetowałem KOCHAM WAS!!!! J jak macie mi tu mieszać w TEMATACH SZEKSPIRA -prosze idzcie gdzieś indziej,ja do was nie wnikam w tewmaty...prosze..A pozatym samą prawdę pokazywałem i mam gdzieś gdzie to mieliście ...Czyli w H....

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 23 gru 2010, 02:09

Na wstępie proszę ładnie proszę adninów o nie kasowanie tego postu.

Cytat z Shekspeara, który mnie zacytował:P :
"Nikiel napisał/a:
Niestety nie miałem okazji przeczytać odpowiedzi Szekspira. Za szybko kasujecie te posty.

Ile razy można komuś zwracać uwagę??"

Szekspir napisał/a

"Napisz mi co ci tu nabluzgałem...napisz i proszę Boga byśmy w życiu się nie spotkali...reszte dopisz,..."

A teraz nikiel odpisuje:P

Drogi Panie Szekspirze, Bóg da (mam nadzieję) to się spotkamy:)
Prosi Pan o wskazanie bluzgów, więc wskazuję (proszę wybaczyć, że cytaty są wyrwane z kontekstu, ale Pańska twórczość wynosi 22 strony tekstu i z braku miejsca niestety nie mogę przytoczyć całości):

"projektów pierdó...lenia"

"Ten Cały liśc i Wy o tym dyskutujacy ...niestety k...jesteście wielką porażką ...(ja pierdole co wy robicie?)coś takiego to poprostu tylko u Harry ppotera"

"zapodakj foto ,żeby wszyscy zobaczyli jak tą drogą wdepnełeś w G----wno!Marek...""

"Kolego wez się..---słowo na "O"."

"a jak ktoś chce miec piękną "dupke" na noc ---- To niech sobie umyje :mrgreen: (Wiliam Szekspir)"

"Czyli ten dział można o kant DOOPY ;) potłuc?"

"Miałem kiedyś taką sytuację ,że brakowało po całym dniu pracy jednego,piep...onego listka,by dokonczyć dzieło,zagadałem się i żelazo już sie nadjarało,pomyślałem,"dziadek"Jozef stary już jest,zasłonie i wykuje z tego co jest,co zostało i słysze:Jaruś ku..wa czemu mi to robisz?"

"ten z Płocka mówi :ku...wa ,naucze Cie w 5 min,dawaj żelaz...Kują ,wszystko idzie git,doszło do momentu zagięcia podkowy na rogu,jak ten z płocka przy...urwił,to podkowe wyrwało ze szczypiec.Finał spotkania:2 tryby(siekacze )wybite,warga dolna rozwalona do brody i razem wspólnie zape...dalają do szpitala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po powrocie kowal z płocka mówi:Wszystko h...,ale co ja powiem w domu"

"trzeba w duchu powiedziec do siebie "pocałuj mnie w d..e,"

"z drudiej strony nie ma wyrobienia,zaklepania,pytam chlopa jakżes to kur...wa przynitował?"

"Po co pisac takie rzeczy?Pisze sie TAK !K...wa jestem za!!lub NIE!nie pisze się wcale na ten temat!!"

"Napewno nie dostaniesz za "sraczkę" :mrgreen: Ale proszę o obiektywizm i nie tylko "stronniczośc" poglądów...losie nie możemy poddawać się jakimś stronniczym decyzjom i traktowac ich jako wyrocznie...Z całym szacunkiem np:dla Trolla -czy ktoś Ci tu zwrócił uwagę za wypowiedzi..?Nie ,...i czasem bardzo nie ładne lecz mi naprawdę one nie przeszkadzaja...natomiast jesli Ja napiszę coś co nie podoba sie komuś od razu jest wielki "raban"-poprostu nie rozumiem dlaczego ?jest wolnośc wypowiedzi opini?czy nie ma?ktoś pisze"s...laj" zero reakcji?no pytam gdzie jest błąd?Komu wolno komu nie?"

No i absolutny chicior, który nie jest bluzgiem, ale warto to przypomnieć

"z wykształcenia jestem nauczycielem"

A teraz uwaga, będę "dopisywał" :) :

Po pierwsze, przeczytałem wszystkie Pana Posty i to co Pan wypisuje na forum to zwykły troling (odsyłam do wikipedii ) i za coś takiego wywalono by już Pana dawno z każdego szanującego się forum.
Język, którego Pan używa i sposób wypowiadania się świadczy o lekceważącym traktowaniu forowiczów. Nie chodzi tylko o obrażanie i przeklinanie, ale również o błędy w pisowni. Nie bardzo mi się chce wierzyć, że ma Pan pedagogiczne wykształcenie.

Pomimo tego, że już kilkakrotnie zwracałem Panu uwagę na przekleństwa, nie stosuje się Pan do regulaminu. Nie świadczy to dobrze o Panu. Moja cierpliwość się już dawno skończyła, a nie zbanowałem Pana tylko ze względu na kolegów administratorów, którzy są widać bardziej wyrozumiali niż ja.

Zarzuca mam Pan stronniczość w zwracaniu uwagi użytkownikom, którzy bluzgają. Nie wiem , może i słusznie. Ja nie jestem w stanie czytać wszystkich postów, ale poprosiłem kolegów o zwracanie większej uwagi na język forum.
Nie ma miejsca na wykr...opkowywanie, "albo branie w nawias " bluzgów!
To się tyczy wszystkich.

Nie wiem czy się Pan będzie obrażał, załamie się Pan czy popłacze. Albo skończy Pan z praktyką trolowania, albo się pożegnamy.

Udanej nocy życzę,
niewyspany nikiel

szekspir

Post autor: szekspir » 23 gru 2010, 02:22

i na koniec swojich "cytatów"-POCAŁUJ MNIE W DUPĘ-mistrzu...

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 23 gru 2010, 02:27

oj , napisałbym Ci co o tobie myślę, ale nie będę się zniżał do Twojego poziomu:)
bywaj zdrów i mam szczera nadzieję, że się jednak spotkamy.

A bana i tak dostaniesz:) pod choinkę w prezencie od wujka nikla:)

jutro wieczorem tu posprzątam, więc jak chcesz jeszcze nam coś przekazać to dawaj śmiało. Chociaż myślę, że każdy już sobie zdanie o Tobie wyrobił

Ps.

i żeby Ci rybą waliło w chacie!:P

Przepraszam użytkowników za powyższy komentarz, ale sami rozumiecie ;)

Zablokowany

Wróć do „KROK PO KROKU - tutorial”