konkurs motywacyjny "temat miesiąca"
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Nikiel ma rację, że temat i materiał muszą być narzucone-dla wyrównania szans. Natomiast dobrze byłoby gdyby wykonane przedmioty przedstawiały jakąś wartość i nie były jedynie efektem radosnej twórczości. Dzięki temu, że będą coś warte można np.sprzedać, a pieniądze na zbożny cel w ramach forum lub komuś ofiarować lub galeria Stowarzyszenia itp itd. A nagroda niech będzie np zdjęcie w galerii -plejmejt wrzesńia -cukiernica autor.... .
zbyt ścisłe zasady zniszczą zabawę i zabijają . każdy kto wymyśli temat, ustala woje zasady. nie wszyscy musimy się ich trzymać.
Powiedzmy XGX zapodaje temat: świecznik z rury - wyzwanie dla zawodowców
kilka osób robi wedle zasad xgx (np rura 50, ścianka 3, na 3 świece ,nie wolno spawać , wolno nitować:)
a Wat weźmie rurę calówkę, zrobi ciach ciach i pospawa kulfona na 2 świece (bo na trzecia mu nie starczyło materiału
) i też będzie pięknie...
konkursów juz miało być kilka i nic z tego nie wyszło. Kolejny konkurs (nawet tylko z nazwy nie ma racji bytu na tym forum- chociaż może się mylę)
Powiedzmy XGX zapodaje temat: świecznik z rury - wyzwanie dla zawodowców
kilka osób robi wedle zasad xgx (np rura 50, ścianka 3, na 3 świece ,nie wolno spawać , wolno nitować:)
a Wat weźmie rurę calówkę, zrobi ciach ciach i pospawa kulfona na 2 świece (bo na trzecia mu nie starczyło materiału
konkursów juz miało być kilka i nic z tego nie wyszło. Kolejny konkurs (nawet tylko z nazwy nie ma racji bytu na tym forum- chociaż może się mylę)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
rav08, czyżbyś oglądał dziś ten sam film co ja?
http://www.youtube.com/watch?v=3jzNM8QY ... grec_index
Wydaje mi się że trzeba dać dużo wolnej ręki technika i materiał dowolne trzeba sie trzymać tylko słowa klucz np. kupa
http://www.youtube.com/watch?v=3jzNM8QY ... grec_index
Wydaje mi się że trzeba dać dużo wolnej ręki technika i materiał dowolne trzeba sie trzymać tylko słowa klucz np. kupa