NA PEWNO NIE UDA CI SIĘ ZROBIĆ CZEGOS TAKIEGO!!!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
NA PEWNO NIE UDA CI SIĘ ZROBIĆ CZEGOS TAKIEGO!!!
Na pewno nie uda Wam się zrobić świecznika z kawałka szyny kolejowej!
HA!
HA!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
NIE NIE NIE!
koledzy mnie źle zrozumieli. W tym wątku nie opowiadamy czego to byśmy nie zrobili ...
do gadania są inne wątki, a ten jest żeby ludzi podpuszczać i wciągać do zabawy.
Nie gadać tylko pokombinować jak zrobić żeby się nie orobić, ażeby efekt był.
Zapodawać następne pomysły, może komuś coś siądzie na ambit i zrobi:)
pozdro
koledzy mnie źle zrozumieli. W tym wątku nie opowiadamy czego to byśmy nie zrobili ...
do gadania są inne wątki, a ten jest żeby ludzi podpuszczać i wciągać do zabawy.
Nie gadać tylko pokombinować jak zrobić żeby się nie orobić, ażeby efekt był.
Zapodawać następne pomysły, może komuś coś siądzie na ambit i zrobi:)
pozdro
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
A ja zrobię.Materiał wyjściowy to 2 cm pasek szyny.No i zobaczcie co wyszło, teraz jako świecznik,a wiosną do ogródka,jako graca do pielenia. 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2012, 13:32 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290
-
dara
Dara, żeby pomysł z organami wprowadzić do gry, musisz sprowokować ludzi. Napisz zwyczajnie, że na pewno nie zrobimy "organów" i wierzę, że znajdzie się jakiś chętny śmiałek:)
-
dara
- Grzegorz K.
- Administrator
panie prezesie, melduje wykonanie zadania.Nie jest to może szczyt szczytów bo czasu za dużo nie było, ale za to wszystko jest transparentne i widać że na pewno z szyny. A jeśli trafił się tam jakiś babolek, no cóż prototyp , następny będzie lepszy.Organy wiatrowe i projekta też mogę machnąć 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma dwa głosy, a profesor uniwersytetu jeden.
- Grzegorz K.
- Administrator
Z.xJ.E.B.x.x.x.E.
Panie kierownik...
Jak admini nie dają pozytywnego przykładu, to dlaczego użytkownicy mieliby dbać o język?
Panie nikiel... Wiesz co Marszałek Piłsudski Powiedział kiedyś Ignacemu Daszyńskiemu???
- Puknij się Ignaś...

Panie kierownik...
Jak admini nie dają pozytywnego przykładu, to dlaczego użytkownicy mieliby dbać o język?
Panie nikiel... Wiesz co Marszałek Piłsudski Powiedział kiedyś Ignacemu Daszyńskiemu???
- Puknij się Ignaś...
Ostatnio zmieniony 08 lut 2011, 20:13 przez Grzegorz K., łącznie zmieniany 2 razy.