Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
dara
- Grzegorz K.
- Administrator
-
dara
Już wyjaśniam:
Kolega joel dopuścił się paradoksu logicznego w swoim poście.Rozumiem takie brednie w tekstach Dody czy innych "gwiazd" estrady.
Takie czasy.
Jeśli wyznaczasz sobie cel i liczysz na to ze "ktoś" ci za to zapłaci to albo nie szanujesz siebie,albo cele są "na niby".
Światło mi nie zgasło-gaśnie moja nadzieja i wiara w młodzież
Ale w sumie co mnie to obchodzi?
Kolega joel dopuścił się paradoksu logicznego w swoim poście.Rozumiem takie brednie w tekstach Dody czy innych "gwiazd" estrady.
Takie czasy.
Jeśli wyznaczasz sobie cel i liczysz na to ze "ktoś" ci za to zapłaci to albo nie szanujesz siebie,albo cele są "na niby".
Światło mi nie zgasło-gaśnie moja nadzieja i wiara w młodzież
Ale w sumie co mnie to obchodzi?
Celem jest robienie czegoś nowego i za każdym razem trudniejszego. A to że ktoś mi za to zapłaci to co w tym złego, przecież taką mam pracę i z tego żyję. Więc kompletnie nie rozumiem Twojego wniosku wyciągniętego z wcześniejszego posta. Jeszcze takie pytanie czy ktoś mi odpowie jaki jest najlepszy sposób na wyprofilowanie tej balustrady??
Czy wogóle jest na to dobry sposób czy każdy to robi po swojemu?
Czy wogóle jest na to dobry sposób czy każdy to robi po swojemu?
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Myślę,że otoczenie w jakim została zamontowana odpowiada za wrażenie ,że jest wiotka.StellArt pisze:Rama to profil 40/20x3 jest całkiem sztywna i co do tego nie mam zastrzeżeń,
Foty przęsła nie mam, wkleję za jakiś czas. Trochę żałuję,że nie użyłem grubszych materiałów na wypełnienie. Na fotach wygląda trochę ubogo
Kontakt 517355290
joel4, cytując:
Wypukłości ucz się na prostszych formach, bo tutaj może Ci jednak klient nie zapłacić jak coś s*#$@*sz.
Poza tym pamiętaj, że każda twoja praca to twoja wizytówka, więc jak coś robisz to rób to dobrze, albo wymyśl to tak, żebyś umiał to zrobić dobrze.
Użytkownikowi Dara chodzi o to, że chcesz uczyć się pływać na głębokiej wodzie, ale nie bierzesz pod uwagę wysokiej fali, która Cię może napotkać.rav08 pisze:Od razu rzuciłeś się z motyką na słońce
Wypukłości ucz się na prostszych formach, bo tutaj może Ci jednak klient nie zapłacić jak coś s*#$@*sz.
Poza tym pamiętaj, że każda twoja praca to twoja wizytówka, więc jak coś robisz to rób to dobrze, albo wymyśl to tak, żebyś umiał to zrobić dobrze.
Świecznik spoko ale popracuj nad łączeniami gałęzi przy stoliku
Tutaj możesz zaczerpnąć inspiracji
jeśli chodzi o stoliki 
http://www.metalflora.pl/galeria.html
Tutaj możesz zaczerpnąć inspiracji
http://www.metalflora.pl/galeria.html
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz