Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Ladna,klasyczna realizacja
a o poziomie wykonania nie ma co dyskutowac
naprawde konkretna robota:)
Ja osobiście od kilku lat odsuwałem na bok tego typu realizacje,ale coś czuje ze pod waszym wpływem:)machne sobie podobny projekt
Fajnie ze powstają w dzisiejszych czasach ,klasyczne projekty na tak wysokim poziomie!!!
Ja osobiście od kilku lat odsuwałem na bok tego typu realizacje,ale coś czuje ze pod waszym wpływem:)machne sobie podobny projekt
Fajnie ze powstają w dzisiejszych czasach ,klasyczne projekty na tak wysokim poziomie!!!
-
kowal z gór
-
kowal z gór
-
dara
http://img708.imageshack.us/slideshow/w ... c0092p.jpg
W prawdzie nie jest to praca użytkownika,ale warto zerknąć na robotę z przed grubo 100 lat
W prawdzie nie jest to praca użytkownika,ale warto zerknąć na robotę z przed grubo 100 lat
peter fajnie ale trzeba było wstawić jakiś tłok , przekute zaworym tryba , kawałek docisku ,sprzęgła , wtedy by było wszystko jasne , a tak nadaje się to również na konkurs wypieku babek jaki i na zawody w dojeniu na czas ,
włozyłeś kupę roboty , widać że znasz się na technikach , ale projekt leży i kwiczy
najfajniejsza 2
włozyłeś kupę roboty , widać że znasz się na technikach , ale projekt leży i kwiczy
najfajniejsza 2