nasze www
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
LordRotflBlade666
Qood, Ładna strona ale ja zawsze coś znajdę.. . Logo zbyt duże a przecież nie logo a treść stanowi najważniejszą część strony
2 błąd to ta wypalająca oczy biel pod tekstem. Taka firma to robiła a zapomnieli o estetyce i odpowiedniej kolorystyce... Gdyby tą biel zgasić o 2 lub 3 tony w stronę szarości było by o wiele lepiej 
-
dara
To nie biel za jasna tylko tło na górze za ciemne -jest zbyt duzy kontrast.
Logo jest ok. powinno być przesunięte bardziej w lewo.
Człowiek instynktownie najpierw kieruje wzrok na lewy górny róg strony.
Co jeszcze... Twoje logo na fotkach to strzał w stopę,bez sensu i logiki.
Możesz umieścić je tak żeby nie zasłaniały głównych obiektów.
A jeśli koniecznie chcesz je podpisać jako własność możesz użyć niewidocznego
znaku wodnego co umożliwia mnóstwo programów graficznych.
Logo jest ok. powinno być przesunięte bardziej w lewo.
Człowiek instynktownie najpierw kieruje wzrok na lewy górny róg strony.
Co jeszcze... Twoje logo na fotkach to strzał w stopę,bez sensu i logiki.
Możesz umieścić je tak żeby nie zasłaniały głównych obiektów.
A jeśli koniecznie chcesz je podpisać jako własność możesz użyć niewidocznego
znaku wodnego co umożliwia mnóstwo programów graficznych.
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
Witajcie ludkowie
Chcialbym przedstawic do oceny projekt graficzny strony mojej przyszlej, bo poniewaz zbrzydly mi juz czarne i przygnebiajace ogolnie kolory dlubie cos w plikach ponownie.
Projektuje szate graficzna pod znudzone gospodynie domowe z zasobnym portfelem i zramolalych wrazliwcow. Nie pod mlodziez !
Dodatkowo strona jest na silniku Wordpress i ma same zalety
(czytaj - niesamowicie wkurza w czasie kodowania)
Prosilbym was o wszelkie uwagi odnosnie ukladu, estetyki itd
Aha, nie wszedzie sa teksty i czesc funkcji jest jeszcze nie wlaczona bo to dopiero projekt testowy.
Adres - projekt strony
Z gory wielkie dzieki.
Chcialbym przedstawic do oceny projekt graficzny strony mojej przyszlej, bo poniewaz zbrzydly mi juz czarne i przygnebiajace ogolnie kolory dlubie cos w plikach ponownie.
Projektuje szate graficzna pod znudzone gospodynie domowe z zasobnym portfelem i zramolalych wrazliwcow. Nie pod mlodziez !
Dodatkowo strona jest na silniku Wordpress i ma same zalety
Prosilbym was o wszelkie uwagi odnosnie ukladu, estetyki itd
Aha, nie wszedzie sa teksty i czesc funkcji jest jeszcze nie wlaczona bo to dopiero projekt testowy.
Adres - projekt strony
Z gory wielkie dzieki.
Ingenuity is the third hand of a craftsman ...
Tom
Tom
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
Logo to akurat jest szczegol.
Chodzi mi o to czy layout strony jest czytelny, nie przeladowany, ogolne wrazenie i subiektywne odczucia. Czy kolor nie wali po galach, czy nawigacja jest intuicyjna, czy ... ? No sam nie wiem. Jak wlaczysz i sie otworzy to czy masz natychmiastowa , nieodparta ochote opuscic ja natychmiast ? Czy raczej zacheca do przegladniecia zawartosci ?
Bo od niektorych stron, szczerze mowiac, zdecydowanie mnie odrzuca.
Sam to dla siebie koduje powoli, nie korzystam z pomocy "fachowcow", bo te grosiwo wole przeznaczyc na narzedzia.
Ludkowie, pomozcie troche, kazda opinia jest dla mnie cenna.
Chodzi mi o to czy layout strony jest czytelny, nie przeladowany, ogolne wrazenie i subiektywne odczucia. Czy kolor nie wali po galach, czy nawigacja jest intuicyjna, czy ... ? No sam nie wiem. Jak wlaczysz i sie otworzy to czy masz natychmiastowa , nieodparta ochote opuscic ja natychmiast ? Czy raczej zacheca do przegladniecia zawartosci ?
Bo od niektorych stron, szczerze mowiac, zdecydowanie mnie odrzuca.
Sam to dla siebie koduje powoli, nie korzystam z pomocy "fachowcow", bo te grosiwo wole przeznaczyc na narzedzia.
Ludkowie, pomozcie troche, kazda opinia jest dla mnie cenna.
Tom
Tom
Daj jakiś odnośnik jak się przegląda galerie, żeby można było wrócić do poprzedniej kategorii, bez klikania wstecz, albo zrób taką galerie, że klikasz na miniaturki, i wyświetlają się zdjęcia o normalnej rozdzielczości bez przechodzenia na nową stronę. W joomli takie galerie można robić, nie wiem jak w tym co Ty robisz?
Ogólnie bardzo przyjemny odbiór moim skromnym zdaniem, oprócz powyższego nic bym nie zmieniał.
Ogólnie bardzo przyjemny odbiór moim skromnym zdaniem, oprócz powyższego nic bym nie zmieniał.
-
LordRotflBlade666
Tom Oldsmith, Bardzo ładnie jak na razie. Kolorki dobrane idealnie pod Bogatą część społeczeństwa. Ja bym proponował Podświetlenie [ zmianę koloru] aktualnie zaznaczonego tekstu w Main Menu (inny kolor po najechaniu myszką a inny po kliknięciu tak aby wiedzieć co się ogląda nie patrząc wyżej) [ chociaż to podkreślenie też jest dobre.
To tylko moje zdanie na ten temat
To tylko moje zdanie na ten temat
- krzysieklup
- Kontakt:
to i ja poproszę o opinie: www.killrathi-knives.info - jest to nowa wersja mojej starej strony 
Moje pierwsze wrażenie, to zbyt ciemne tło. Pasek mógłby zostać czarny, tło pod tekst białe, ale to czarne tło zmień na jakiś inny odcień/kolor, i ten napis Killrathi Knives na samej górze jest przez to mało widoczny i łatwo to przeoczyć, przez co powstaje wrażenie ciut pustej stronki.
Ale cała reszta bez zastrzeżeń
Całe menu bardzo intuicyjne.
Ale cała reszta bez zastrzeżeń
-
dara
- Tom Oldsmith
- Kontakt:
Wiekszy tytul strony, na litosc, przeciez promujesz siebie i swoje wyroby !
Jak ktos powie "noz" ma myslec " KILLRATHI " , tak to dziala.
Jesli nie chce ci sie uzupelniac statycznych stron, wprowadz bloga, czyli idz latwizne co i ja zrobilem.
Reszta moze byc, chociaz ja ostatnio preferuje jasniejszy layout.
Jak ktos powie "noz" ma myslec " KILLRATHI " , tak to dziala.
Jesli nie chce ci sie uzupelniac statycznych stron, wprowadz bloga, czyli idz latwizne co i ja zrobilem.
Reszta moze byc, chociaz ja ostatnio preferuje jasniejszy layout.
Tom
Tom
Witam, zapraszam do oglądania strony oraz proszę o wasze sugestie i opinie.
Zdjęcia z galerii to realizacje z przed 2 lat, resztę moich zdjęć jest w złej jakości
dlatego jest ich tak ubogo.
http://stalkowal.pl
zapraszam
Zdjęcia z galerii to realizacje z przed 2 lat, resztę moich zdjęć jest w złej jakości
dlatego jest ich tak ubogo.
http://stalkowal.pl
zapraszam