kącik psioter5
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
kącik psioter5
moje trudne początki, na razie kont w garażu i jeszcze kowadło nie przyjechało ale coś już mogę zacząć
to jak rozpalałem już 2 raz moje palenisko http://www.youtube.com/watch?v=Y5ME0Z-pdWE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 10:27 przez psioter5, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez młota nie robota 
-
dara
-
dara
Jeszcze taka mała wskazówka ode mnie: nie zapominaj o fakturze.
Łodygę oklep nawet na zimno np. na rogu kowadła i trochę poprzeginaj. Jak już chcesz koniecznie kolce to ponacinaj przecinakiem.
Na płatkach faktura przynajmniej na górnych krawędziach i ładnie wychodzi na blasze grubszej, min. 2mm.
Farba matowa, z tym, że niekoniecznie i spawy oszlifowane.
pozdro
Łodygę oklep nawet na zimno np. na rogu kowadła i trochę poprzeginaj. Jak już chcesz koniecznie kolce to ponacinaj przecinakiem.
Na płatkach faktura przynajmniej na górnych krawędziach i ładnie wychodzi na blasze grubszej, min. 2mm.
Farba matowa, z tym, że niekoniecznie i spawy oszlifowane.
pozdro
czy tylko mnie razi w oczy tytuł tego tematu?
psioter5, proszę dodaj chociaż "o" na końcu "kont-a" ["by" se odpuszczę...], albo zmień na "kąt", bo jak widzę ten wątek to z marszu oznaczam jako przeczytany choć lingwista ze mnie żaden.
psioter5, proszę dodaj chociaż "o" na końcu "kont-a" ["by" se odpuszczę...], albo zmień na "kąt", bo jak widzę ten wątek to z marszu oznaczam jako przeczytany choć lingwista ze mnie żaden.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2011, 20:38 przez reneq, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz K.
- Administrator