Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
jak mi po zimowym remoncie zostanie części z mojego Dominatora, to może coś sklecę
ale Moim Zdaniem
2 wygląda lotnie , jest tam ruch i prędkość jest OK
1 wygląda jak harfa
3 jak kawałek zbroi
równie dobrze można było im dać po kutej róży albo po wazonie
po naszemu to będzie tak
"kompresja poszła w wydech zamiast na tłoka "
ty kujesz ,ty decydujesz
ale Moim Zdaniem
2 wygląda lotnie , jest tam ruch i prędkość jest OK
1 wygląda jak harfa
3 jak kawałek zbroi
równie dobrze można było im dać po kutej róży albo po wazonie
po naszemu to będzie tak
"kompresja poszła w wydech zamiast na tłoka "
ty kujesz ,ty decydujesz
-
dara
pomysł fajny ale tak jak dara, nadmienił brak konsekwencji z nitami, długością końcówek, 'płynnością' linii' w górnym elemencie schodzącym w dół no i ze żłobieniem. ja zacząłbym szeroko i głęboko, a zakończył wąsko i płytko, jakoś tak 'zanikająco'. całość prezentuje sie elegancko, a szczegóły to tylko szczegóły.
reneq, w drewienku to sobie można dłutkiem poryć tu głębiej tam szerzej. Założenie było takie że faza na krawędzi zanikająca, a obwiednia (margines) podkreśla fazowanie i kształt maczety. Nitowanie to tzw extras od firmy dla klienta więc nienitowanie na prętach było założone. Reszta pracy jak zawiśnie docelowo na murkach.
reneq, jedynie słuszna opinia w ostatnim poście. Jak mogłeś zakwestionować tę pracę
Mam ambiwalentny stosunek do tej pracy bo to żaden rarytas. Klient gdyby do nas nie trafił ostałby się z antypłotkiem wykonanym przez okolicznych "mistrzów kowalstwa analfabetycznego". A tak dostanie pracę, którą nosi znamiona ciekawej, innej. To moja opinia i właśnie klienta. A oczywiście wielu osobom ta rzecz nie musi się podobać, jak choćby rav08, sprawa akceptowalna. Jest galeria forumowa, i żeby nie zdechła to pokazujemy prace, nie wstydzimy się, dyskutujemy, opiniujemy, uczymy się. A co do mojej wiedzy o snycerstwie to zapraszam na pw, widzę że nabrałeś się na słowo "rycie".
-
dara
-
dara