Galeria

Zdjęcia naszych prac

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

MetalFlora

Post autor: MetalFlora » 09 sty 2012, 17:58

pytanie iście szpiegowskie :) Schodzi jak schodzi.. Urząd skarbowy wie najlepiej. :)
Sławek metalflora.com

nochal

Post autor: nochal » 09 sty 2012, 21:10

może to nie jest jakieś cudo ale ostatnio klepnąłem coś na bramkę żeby łyso nie było. Na razie przyfastrygowane na drutach no i będzie trochę wyżej zamocowane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MetalFlora

Post autor: MetalFlora » 13 sty 2012, 02:16

wg mnie bardzo fajnie...delikatnie. Zawiasy dałbym jednak regulowane, chociaż w sumie jak kto woli
Sławek metalflora.com

Peter

Post autor: Peter » 27 sty 2012, 21:21

Nie wiem dlaczego winogrona cieszą się niezmiennie popularnością wśród klientów?
Materiał: pręt 6-14, blacha 3, kulki 15-25.

Awatar użytkownika
Arkadi
Kontakt:

Post autor: Arkadi » 27 sty 2012, 23:01

Moje pierwsze zlecenie,wedle własnego pomysłu
Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 09:58 przez Arkadi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jolo
forumoholik

Post autor: jolo » 28 sty 2012, 08:06

Peter pisze:Nie wiem dlaczego winogrona cieszą się niezmiennie popularnością wśród klientów?
mnie sie wydaję że dla tego bo są bardzo urozmajcone , kiscie liscie spreżynki , wszystko w kilku rozmiarach , Peter masz bardzo naturalne liście , zdradzisz producenta i ceny 8)

Arkadi, pierwsza i druga realizacja do przyjęcia , natomiast brama ,masakra

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 28 sty 2012, 12:14

Arkadi co miałeś na myśli tworząc tą balustrade?

Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin » 28 sty 2012, 12:26

CO to jest to obok kominka? Pojemnik na drewno? Kojec dla dziecka? Zagroda dla małego psa? :shock:
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz

Awatar użytkownika
Arkadi
Kontakt:

Post autor: Arkadi » 28 sty 2012, 12:29

Marcin pisze:CO to jest to obok kominka? Pojemnik na drewno? Kojec dla dziecka? Zagroda dla małego psa? :shock:

Kojec dla pieska yorka

Awatar użytkownika
Arkadi
Kontakt:

Post autor: Arkadi » 28 sty 2012, 13:09

rav08 pisze:Arkadi co miałeś na myśli tworząc tą balustrade?
Tak naprawdę to klient chciał aby zrobić poręcz metalową a w środek chciał wstawić drewniane tralki,jak zobaczyłem te tralki to, aż mi się nogi ugięły do domu koleś chciał władować sztachety, na szczęście jego żona pomogła mi przegadać kolesiowi i dostałem zielone światło na wykonanie balustrady, która miała być inna jak wszystkie no i wykonałem coś takiego.

Awatar użytkownika
harlem
Kontakt:

Post autor: harlem » 28 sty 2012, 13:56

Peter pisze:Nie wiem dlaczego winogrona cieszą się niezmiennie popularnością wśród klientów?
Peter, jak mało kto ostatnimi czas potrafiłeś zgrabnie zbudować krzak winogronowy. Bardzo dobrze dobrana gęstość liści i ich różne rozmiary, mimo że to zapewne gotowce, ale właśnie należy umiejętnie korzystać z tych gotowców. Przecież można je jeszcze modyfikować co sprawia wrażenie, że każdy liść jest inny. O to chodzi. Jakie ostateczne przeznaczenie?

Awatar użytkownika
harlem
Kontakt:

Post autor: harlem » 28 sty 2012, 14:07

Arkadi pisze:Moje pierwsze zlecenie,wedle własnego pomysłu
Bram druciana, straszne słabo to wygląda, a to że zaczynasz robić pierwsze zlecenia nie zwalnia cię od sprzedawania klientom bubli wzorniczych. Sorry.
Balustrada ujdzie, chociaż nie podobają mi się zakończenia prętów kulkami, jak takie czopiki, feee. Rozumiem że w spirali znajdzie się donica z piękną pnącą się roślinką?
To coś na 3 zdjęciu, to jakiś mega gniot. Fatalny pomysł, te nóżki, dżizas . . . popraw się. Jak będziesz miał jakieś nowe zlecenie to podeślij mi je to spróbuję ci pomóc w projekcie, za free, ok 8)

Awatar użytkownika
Arkadi
Kontakt:

Post autor: Arkadi » 28 sty 2012, 14:45

harlem pisze:
Arkadi pisze:Moje pierwsze zlecenie,wedle własnego pomysłu
Bram druciana, straszne słabo to wygląda, a to że zaczynasz robić pierwsze zlecenia nie zwalnia cię od sprzedawania klientom bubli wzorniczych. Sorry.
Balustrada ujdzie, chociaż nie podobają mi się zakończenia prętów kulkami, jak takie czopiki, feee. Rozumiem że w spirali znajdzie się donica z piękną pnącą się roślinką?
To coś na 3 zdjęciu, to jakiś mega gniot. Fatalny pomysł, te nóżki, dżizas . . . popraw się. Jak będziesz miał jakieś nowe zlecenie to podeślij mi je to spróbuję ci pomóc w projekcie, za free, ok 8)
Takie były moje początki pierwsza moja brama,na dzień dzisiejszy na pewno dół bramy zrobił bym inaczej.Jeśli chodzi o kucie to dopiero zaczynam i traktuje twoje uwagi jako cenną poradę

Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin » 28 sty 2012, 15:09

Arkadi pisze:
Marcin pisze:CO to jest to obok kominka? Pojemnik na drewno? Kojec dla dziecka? Zagroda dla małego psa? :shock:

Kojec dla pieska yorka
Ha! więc zgadłem :)
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz

Peter

Post autor: Peter » 28 sty 2012, 19:06

harlem pisze:
Peter, jak mało kto ostatnimi czas potrafiłeś zgrabnie zbudować krzak winogronowy. Bardzo dobrze dobrana gęstość liści i ich różne rozmiary, mimo że to zapewne gotowce, ale właśnie należy umiejętnie korzystać z tych gotowców. Przecież można je jeszcze modyfikować co sprawia wrażenie, że każdy liść jest inny. O to chodzi. Jakie ostateczne przeznaczenie?
Całość hand made by me, więc liście to nie gotowce. Przeznaczenie: ozdoba ekranu rury kozy 8) .

ODPOWIEDZ

Wróć do „GALERIA - gallery”