Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
MetalFlora
-
MetalFlora
Moje pierwsze zlecenie,wedle własnego pomysłu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 09:58 przez Arkadi, łącznie zmieniany 1 raz.
mnie sie wydaję że dla tego bo są bardzo urozmajcone , kiscie liscie spreżynki , wszystko w kilku rozmiarach , Peter masz bardzo naturalne liście , zdradzisz producenta i cenyPeter pisze:Nie wiem dlaczego winogrona cieszą się niezmiennie popularnością wśród klientów?
Materiał: pręt 6-14, blacha 3, kulki 15-25.
Arkadi, pierwsza i druga realizacja do przyjęcia , natomiast brama ,masakra
Tak naprawdę to klient chciał aby zrobić poręcz metalową a w środek chciał wstawić drewniane tralki,jak zobaczyłem te tralki to, aż mi się nogi ugięły do domu koleś chciał władować sztachety, na szczęście jego żona pomogła mi przegadać kolesiowi i dostałem zielone światło na wykonanie balustrady, która miała być inna jak wszystkie no i wykonałem coś takiego.rav08 pisze:Arkadi co miałeś na myśli tworząc tą balustrade?
Peter, jak mało kto ostatnimi czas potrafiłeś zgrabnie zbudować krzak winogronowy. Bardzo dobrze dobrana gęstość liści i ich różne rozmiary, mimo że to zapewne gotowce, ale właśnie należy umiejętnie korzystać z tych gotowców. Przecież można je jeszcze modyfikować co sprawia wrażenie, że każdy liść jest inny. O to chodzi. Jakie ostateczne przeznaczenie?Peter pisze:Nie wiem dlaczego winogrona cieszą się niezmiennie popularnością wśród klientów?
Bram druciana, straszne słabo to wygląda, a to że zaczynasz robić pierwsze zlecenia nie zwalnia cię od sprzedawania klientom bubli wzorniczych. Sorry.Arkadi pisze:Moje pierwsze zlecenie,wedle własnego pomysłu
Balustrada ujdzie, chociaż nie podobają mi się zakończenia prętów kulkami, jak takie czopiki, feee. Rozumiem że w spirali znajdzie się donica z piękną pnącą się roślinką?
To coś na 3 zdjęciu, to jakiś mega gniot. Fatalny pomysł, te nóżki, dżizas . . . popraw się. Jak będziesz miał jakieś nowe zlecenie to podeślij mi je to spróbuję ci pomóc w projekcie, za free, ok
Takie były moje początki pierwsza moja brama,na dzień dzisiejszy na pewno dół bramy zrobił bym inaczej.Jeśli chodzi o kucie to dopiero zaczynam i traktuje twoje uwagi jako cenną poradęharlem pisze:Bram druciana, straszne słabo to wygląda, a to że zaczynasz robić pierwsze zlecenia nie zwalnia cię od sprzedawania klientom bubli wzorniczych. Sorry.Arkadi pisze:Moje pierwsze zlecenie,wedle własnego pomysłu
Balustrada ujdzie, chociaż nie podobają mi się zakończenia prętów kulkami, jak takie czopiki, feee. Rozumiem że w spirali znajdzie się donica z piękną pnącą się roślinką?
To coś na 3 zdjęciu, to jakiś mega gniot. Fatalny pomysł, te nóżki, dżizas . . . popraw się. Jak będziesz miał jakieś nowe zlecenie to podeślij mi je to spróbuję ci pomóc w projekcie, za free, ok
Całość hand made by me, więc liście to nie gotowce. Przeznaczenie: ozdoba ekranu rury kozyharlem pisze:Peter, jak mało kto ostatnimi czas potrafiłeś zgrabnie zbudować krzak winogronowy. Bardzo dobrze dobrana gęstość liści i ich różne rozmiary, mimo że to zapewne gotowce, ale właśnie należy umiejętnie korzystać z tych gotowców. Przecież można je jeszcze modyfikować co sprawia wrażenie, że każdy liść jest inny. O to chodzi. Jakie ostateczne przeznaczenie?Peter pisze:Nie wiem dlaczego winogrona cieszą się niezmiennie popularnością wśród klientów?