Potrzebne zdjęcia realizacji kowalskich!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Potrzebne zdjęcia realizacji kowalskich!
Jak w temacie. Napisze po krótce po co, na co i dlaczego.
Startuje w konkursie studenckim i ogółem chodzi o to, że można wygrać trochę kasy na swój projekt edukacyjny/zawodowy/artystyczny. Mój projekt - Kuźnia. Aplikacje składa się w formie multimedialnej, więc potrzebuje trochę zdjęć z warsztatu, procesu tworzenia i samcyh gotowych realizacji kowalskich. Taki mały slideshow żeby pokazać ludziom o co w tym wszystkim chodzi. Sam nie mam możliwości zrobienia w tej chwili takich zdjęć, więc liczę na waszą pomoc.
Jeśli ktoś ma w zwyczaju pstrykać fotki w kuźni i chciałby pomóc, albo wyraża zgodę na wykorzystanie zdjęć ze swojej forumowej galerii, to byłbym wielce wdzięczny. Oczywiście będzie dodana wzmianka o autorach i prawach autorskich wedle życzenia na końcu prezentacji.
Jeśli uda się coś wygrać to wszyscy zaproszeni oczywiście na chrzciny nowej pracowni ;D
Startuje w konkursie studenckim i ogółem chodzi o to, że można wygrać trochę kasy na swój projekt edukacyjny/zawodowy/artystyczny. Mój projekt - Kuźnia. Aplikacje składa się w formie multimedialnej, więc potrzebuje trochę zdjęć z warsztatu, procesu tworzenia i samcyh gotowych realizacji kowalskich. Taki mały slideshow żeby pokazać ludziom o co w tym wszystkim chodzi. Sam nie mam możliwości zrobienia w tej chwili takich zdjęć, więc liczę na waszą pomoc.
Jeśli ktoś ma w zwyczaju pstrykać fotki w kuźni i chciałby pomóc, albo wyraża zgodę na wykorzystanie zdjęć ze swojej forumowej galerii, to byłbym wielce wdzięczny. Oczywiście będzie dodana wzmianka o autorach i prawach autorskich wedle życzenia na końcu prezentacji.
Jeśli uda się coś wygrać to wszyscy zaproszeni oczywiście na chrzciny nowej pracowni ;D
Jeszcze surowy liść dębu o wiele lepszy od gotowca .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 01:10 przez Arkadi, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje fotki możesz śmiało wykorzystać
Np dział "Abc"
wątki "gięcie płaskownika na sztorc", "obsługa paleniska","rozpalanie paleniska II", "kleszcze by Majster Kopeć", "kleszcze płaskie"
Jak potrzebujesz, to mogę Ci pstryknąć kilka zdjęć, tylko napisz na pw czego dokładnie potrzebujesz. Chętnie pomogę:)
Np dział "Abc"
wątki "gięcie płaskownika na sztorc", "obsługa paleniska","rozpalanie paleniska II", "kleszcze by Majster Kopeć", "kleszcze płaskie"
Jak potrzebujesz, to mogę Ci pstryknąć kilka zdjęć, tylko napisz na pw czego dokładnie potrzebujesz. Chętnie pomogę:)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
moje tez mozna www.krasnosielc-kuznia.pl
Kolego twoja stronka nie działakaukaz18 pisze:moje tez mozna www.krasnosielc-kuznia.pl
u mnie dziala wszystko ok tylko jakk klikniesz galeria to w dol trzeba suwaczkiemArkadi pisze:Kolego twoja stronka nie działakaukaz18 pisze:moje tez mozna www.krasnosielc-kuznia.pl
A u mnie nie pokazuje wszystkich fotek może 10kaukaz18 pisze:u mnie dziala wszystko ok tylko jakk klikniesz galeria to w dol trzeba suwaczkiemArkadi pisze:Kolego twoja stronka nie działakaukaz18 pisze:moje tez mozna www.krasnosielc-kuznia.pl
z całej strony.