Witam

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

revolt26

Witam

Post autor: revolt26 » 20 maja 2012, 17:53

Witam wszystkich na forum

Na początek może coś o mnie, a więc mam na imię Bartek, mieszkam w Brodnicy (właściwie okolice) w województwie kujawsko-pomorskim.

Z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem (od tokarek i frezarek) ale nie pracuję w zawodzie... bardziej niż tokarki interesuje mnie właśnie kowalstwo i ślusarstwo. Przymierzam się do założenia niewielkiego zakładu ślusarsko-kowalskiego, szukam więc na forum pomocy... jeśli jest ktoś z moich okolic proszę o kontakt na priv lub gg.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Arkadi
Kontakt:

Post autor: Arkadi » 20 maja 2012, 18:05

Witaj a jak masz pytania to wal jak w dym na pewno ktoś ci postara się na nie odpowiedzieć. :lol:

Awatar użytkownika
Aries
Moderator
Kontakt:

Post autor: Aries » 21 maja 2012, 14:38

Cześć revolt26 (Bartek) - witaj na forum. Brodnica to nie tak daleko do mnie. Ja mieszkam w Jędrzejewie, tj. jakieś 25 km na zachód od Świecia. Może kiedyś się spotkamy ale zbyt wielu rad to ja Ci nie udzielę. Sam też dopiero zaczynam.
Swoją drogą, to mam wrażenie, że w naszych stronach zbyt wielu kowali nie ma (przynajmniej takich zarejestrowanych na Forum Kowalskim).

revolt26

Post autor: revolt26 » 21 maja 2012, 22:32

cześć, miło poznać kogoś przynajmniej z takich dalszych okolic

u mnie w okolicy może jest ze dwóch co robi ogrodzenia ale takich prawdziwych kowali już nie ma, a szkoda bo to ciężki ale piękny zawód, nawet nie ma gdzie się uczyć

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”