Pomagamy wygrać pieniądze na Kuźnie!

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Bartek108
Kontakt:

Pomagamy wygrać pieniądze na Kuźnie!

Post autor: Bartek108 » 21 maja 2012, 14:40

Stało się, pracownia metaloplastyczna, wspólne dziecko Sylwii i Bartłomieja, ma wreszcie szanse powstać! Ale wydarzy się to tylko i wyłącznie jeśli każdy z was będzie nas wspierał i zechce nam pomóc!

Sylwia startuje w konkursie Stypendiumzwyboru.pl - ogółem inicjatywa przynosząca co jakiś czas małej grupce osób pieniądze na realizacje marzeń. Oczywiście nic za darmo. Potrzeba głosów, przysłowiowych "lajków" dziesiątek ludzi, aby dostać dofinansowanie i tutaj właśnie potrzebujemy WASZEJ POMOCY!

Jak stać się częścią tego wspaniałego przedsięwzięcia? ;)

1) Wchodzimy na http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/u ... tycza-1117
lub wyszukujemy na stronie stypendiumzwyboru.pl w zakładce uczestnicy "artystyczna pracownia metaloplastyczna"

2) Scrollujemy na dół, aż pojawi się przycisk "zaloguj się za pomocą facebook"

3) Logujemy się i oddajemy głos!

I to wszystko! Dosłownie chwilka Waszego czasu może sprawić że spełni się nasze marzenie i powstanie coś naprawdę pięknego.

Tysiąc słów nie odda więcej treści niż tak krótka, płynąca z radosnego serca prośba, więc więcej tekstu do czytania już nie będzie ;)

POTRZEBUJEMY WAS KOCHANI!!! ;););)

A gdy się uda, wszyscy zaproszeni są na chrzciny nowej pracowni!

Bartek108
Kontakt:

Post autor: Bartek108 » 21 maja 2012, 14:40

Tutaj jeszcze link do wydarzenie na fejsie - https://www.facebook.com/events/416064585093680/

Jeśli macie chwilkę to zaproście znajomych, zwiększy to bardzo bardzo szanse na wygraną!

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 21 maja 2012, 15:57

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2xP9QwNd18#!

Jak coś to mogę zrobić ze dwie pary kleszczy w czynie społecznym:)
powodzenia!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią :P

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 21 maja 2012, 16:03

Mam mieszane uczucia,już mieliśmy tu gwiazdy,którym doputy byliśmy potrzebni,puki nie zaświecily jaśniej :/
Kontakt 517355290

Bartek108
Kontakt:

Post autor: Bartek108 » 21 maja 2012, 16:31

Nikiel, dzieki za wsparcie, a kleszcze mamy już zrobione jak coś :D

Co do wypowiedzi Banana, to fakt faktem że nie wnieśliśmy wiele do forum, ale tylko i wyłącznie przez brak doświadczenia, mam nadzieje niedługo sytuację zmienić. Jeśli chodzi o zaangażowanie w aktywność forum to liczba godzin spędzonych na lekturze mówi sama za siebie, a byliśmy aktywnymi czytelnikami na dłuuuugo przed zarejestrowaniem się. Mam nadzieję że kiedyś będę mógł zmienić Twoje mieszane uczucia i wnieść coś wartościowego do Stowarzyszenia ;) Ale do tego jeszcze trochę czasu i pracy potrzeba.

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”