Praca miesiąca - sierpnień
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Praca miesiąca - sierpnień
Czas na rozstrzygnięcie piątej edycji konkursu "Praca miesiąca".
Ankieta ważna 7 dni.
Tutaj można wyrażać opinie na temat prac z zeszłego miesiąca
Link do tematu z pracami: klik
Przypominam, że dla zwycięzcy konkursu w tym miesiącu przewidziana jest nagroda, której fundatorem jest banan.
Ankieta ważna 7 dni.
Tutaj można wyrażać opinie na temat prac z zeszłego miesiąca
Link do tematu z pracami: klik
Przypominam, że dla zwycięzcy konkursu w tym miesiącu przewidziana jest nagroda, której fundatorem jest banan.
- Katana_Blade
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Gratulacje rav pokazaleś kolegom,że żedy wygrać konkurs wcale nie trzeba wielkich nakładów .Mnie też urzekło,że prawie z niczego można zrobić coś ładnego,choć ten dziobek wyszedł jak u pelikana,dlatego miałeś wątpliwości czy to łabądź.Ślij adres na PW ,na który mam wysłać palnik.Niech Ci służy jak najlepiej.Chylę czoła przed Maleusem,ten kirys kosztował Cię wiele pracy i cierpliwości 
Kontakt 517355290
-
Gość
Nakład pracy około 30 minut na zimno więc w porównaniu z innymi to raczej niewiele.Nie planowałem wygrać tylko pokazać że nie trzeba na konkurs wrzucać pracy którą robiło się przez wiele dni ewentualnie tygodni.Żeby była jasność łabędzia zrobiłem sam ale sposób zrobienia wymyślił ktoś inny.Samego łabędzia widziałem na jakiejś rosyjskiej stronie albo na facebooku dawno było więc nie pamiętam.
- Dziad Kowalski