giętarka skręcarka z aukcji
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
podstawa to musisz zrobić z pręta okrąg o średnicy tychże 64 cm i wypełnić go jak koło drewniane od wozu (czyli promieniście; w środku możesz dać drugie mniejsze kółko). Przy takiej konstrukcji blacha będzie tylko "wypełniaczem przerw" pomiędzy szprychami (aczkolwiek nie jest to konieczne, ale jak już blachę masz ...). Wszystkie mocowania oprzyrządowania wykonujesz do szprych.
-
manieksoma
- Kontakt:
witam co do tematu to StellArt ma rację troszkę trzeba pomyśleć i popracować reszta przyjdzie sama taką giętarkę nie trudno zrobić a te w sprzedaży są do d....... na pewno się coś tam wygnie ale największe zadowolenie daje rezultat własnej pracy oto moja giętarka
do której mam z piętnaście kamieni ale jeżeli było by to możliwe byłbym zainteresowany innymi kamieniami od kolegów może będzie coś ciekawego oraz na fotkach kamienie przygotowane do wiercenia pod śrubę i jeden kołek dystansowy w czasie wolnym będę do niej dorabiał więcej elementów pomocnych pozdrawiam !!!
do której mam z piętnaście kamieni ale jeżeli było by to możliwe byłbym zainteresowany innymi kamieniami od kolegów może będzie coś ciekawego oraz na fotkach kamienie przygotowane do wiercenia pod śrubę i jeden kołek dystansowy w czasie wolnym będę do niej dorabiał więcej elementów pomocnych pozdrawiam !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.