Zlecenie wykonania balkonów

Sprawy bieżące

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Zlecenie wykonania balkonów

Post autor: Jacenty » 21 mar 2013, 20:35

Dostałem z okolic Torunia zapytanie w związku z wykonaniem prostych, a zarazem stylowych balkonów. Sam nie jestem w stanie zrealizować zlecenia z racji odległości i jeżeli jest na forum kowal bądź ślusarz z tych okolic to chętnie podzielę się robotą. Z odpowiedzią poczekam około dwóch dni więc taki pozostawiam czas na podjęcie decyzji. Trochę szkoda spławić potencjalnego klienta i w związku z tym postanowiłem zostawić ogłoszenie.

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 22 mar 2013, 20:18

Bardzo ładnie z Twojej strony , nie spotykane to w mojej okolicy , aby się robotą dzielić .

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 22 mar 2013, 20:24

Jeśli Ornatus oprócz produkcji giętarek zajmuje się jeszcze kowalstwem, to ma nie daleko.
Kontakt 517355290

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 22 mar 2013, 20:44

Dzisiaj chyba dobrą godzinę siedziałem przy kompie i polecałem różnych znajomych potencjalnym klientom. Stronę mam wysoko i zapytań od groma, a szkoda człowieka spławić i nie dać zarobić innym. Może idea podsyłania roboty nazwijmy to dla konkurencji nie pasuje do dzisiejszych czasów to ja nikogo nie uważam za konkurencję tylko za kolegę po fachu i jeżeli mam sposobność dzielenia się nadwyżkami to robię to przy każdej nadarzającej się okazji.

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 22 mar 2013, 20:45

Jacek Sz, I to mi się podoba .

Awatar użytkownika
Tadek

Post autor: Tadek » 22 mar 2013, 22:07

TY dobry człowiek jesteś.

ODPOWIEDZ

Wróć do „OGŁOSZENIA - announcements”