Brona, jak dopiero zaczynasz, to bierz ten mniejszy. Ja nim pospawałem ramę do 40-tonowej prasy, ceownik 12mm udało mi się przepalić
Moja skromna kuźnia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
No dobra, ja też się ujawnię z wiekiem 
Brona, jak dopiero zaczynasz, to bierz ten mniejszy. Ja nim pospawałem ramę do 40-tonowej prasy, ceownik 12mm udało mi się przepalić
Wyłączył się parę razy, ale nie robię na akord więc w tym czasie szlifowałem spawy, a jak się już wystudził to jechałem dalej. Przy normalnej pracy warsztatowej (spawy punktowe, spoiny po parę centymetrów) jest idealny.
Potrzeba matką wynalazku, a lenistwo jego ojcem.
-
LordRotflBlade666
Nie podszywam się za żadnego starszego mam 16 lat rocznik 97. Nie wiem jak to wam udowodnić jeszcze może wam wysłać mój profil z facebok'a
. A co do grzeczności i porawnej polszczyzny to sie staram jakoś wysławiać i nie robic siary sobie i burdelu na forum. Garaż wyremontowałem z pomocą ojca w zeszłym roku i zrobiłem stół takieżeczy podstawowe kupiłem wiertarkę stołową szlifierki kątowe stołową, a od niedawna zaczło mi sie podobać kowalstwo artystyczne no i postanowiłem zakupić przecinrkę stołową, następnie zrobiłem paenisko a niedawno nabyłem kowadło i pniak a teraz się uczę kuć i wcale to nie jet takie łatwe na jakie mygląda, ale tak robota mi się pdoba i chcę się w tym kierunku rozwijać. A spawrkę mam dwa lata a od roku jak zrobiłem warsztat to zaczołem spawać trafokiem a teraz chcę migomat do warsztatu.
Mało kto uwierzy że takiemu dzieciakowi się chce robić takie głupoty i wydawać kase na pierdoły, a mi sie chce robić bo uczyc mi się nie chce, a jak jest okazja to z kumplami się też napijemy i zajaramy hehe
Mało kto uwierzy że takiemu dzieciakowi się chce robić takie głupoty i wydawać kase na pierdoły, a mi sie chce robić bo uczyc mi się nie chce, a jak jest okazja to z kumplami się też napijemy i zajaramy hehe
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator